Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

joi, aprilie 26

Alimentele cu cele mai multe toxine







Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum,
sunt
margarina vegetala, guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile,
bauturile racoritoare si dulceturile



Potrivit rapoartelor organizatiilor internationale, mortalitatea in
randul populatiei globului, cauzata de consumul alimentelor imbogatite
cu
substante artificiale, se afla pe locul al treilea, dupa consumul de
droguri si medicamente si dupa accidentele de circulatie. Consumul
indelungat de produse alimentare aditivate sintetic provoaca distrugerea
sistemului imunitar, care ajunge sa produca anticorpi peste masura,
folosindu-i impotriva propriului organism, precum si o serie de tumori
maligne si benigne.

Plasticul Margot


Un exemplu de aliment ce ar trebui evitat este margarina. Produsul a
aparut
in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, in urma rationalizarii untului.
Cercetatorii americani au descoperit, accidental ca, daca se incalzeste
la
150 de grade Celsius un amestec de uleiuri vegetale, in prezenta
hidrogenului, folosind catalizatori de nichel, se obtine un produs alb.
Acesta este asemanator untului, cu o structura moleculara identica cu
cea
a plasticului, pe care l-au botezat dupa numele sotiei (Margot) a unuia
dintre savanti. Pana astazi, margarina a fost imbogatita cu tot soiul de
coloranti, aromatizanti si vitamine sintetice, devenind unul dintre
cele
mai toxice produse alimentare inventate vreodata. Grasimile sintetice
nu
pot fi arse de organism, iar ele se depun pe membrana celulelor
sistemului
imunitar, paralizandu- l prin depozitarea in
tesuturi. Rezulatele pentru inima, creier si circulatia sangvina sunt
dezastruoase.


Cancer la plic: Supele concentrate contin in exces glutamat de sodiu, E
621, considerat de specialisti ca una dintre cele mai cancerigene
substante. Concentratul se obtine prin deshidratarea supelor si a
ciorbelor, preparate normal, dar in cantitati industriale. Rezulta un
praf, care este ulterior amestecat cu chimicale (coloranti,
aromatizanti,
conservanti si glutamat de sodiu), dupa care se ambaleaza in vid sau
sub
forma de cubulete. Poate v-ati intrebat cum pot doua fire de morcov si
doua de patrunjel dintr-un plic sa dea acel gust.


Nu pot ! Peste 90% din plic este monoglutamat de sodiu, substanta care
supraexcita papilele gustative.


Glutamatul ucide celulele nervoase. Glutamatul se vinde producatorilor
sub forma de cristale albe, fara gust, si se combina intotdeauna cu
alti
aditivi chimici, aromatizanti. El se foloseste si pentru conservarea
laptelui, a branzeturilor, mezelurilor si ciupercilor. Organizatiile de
profil din UE duc o intensa campanie de interzicere a glutamatului de
sodiu. Ministerul Alimentatiei din SUA i-a informat public pe oameni
ca g
lutamatul de sodiu este unul dintre principalii factori care produc
Alzheimer si Parkinson.


Otravuri pentru copii


Fabricantii de guma de mestecat, destinata in special copiilor,
folosesc
nu mai putin de opt tipuri de substante chimice, multe fiind pe lista
celor suspecte sau nocive. Cine mesteca regulat guma se expune
colesterolului (E320), unor boli ale aparatului bucal (E330, acid
citric)
si cancerului (950 si E951). Si bauturile racoritoare mustesc de
aditivi
nocivi, cel mai folosit fiind acidul citric (E330) sau sarea de lamaie
.
Bauturile cu aroma de citrice sunt dintre cele mai daunatoare.
Colorantii
folositi, E102 si E110, sunt foarte periculosi. Nici mare parte din
gemuri
sau alte dulciuri nu sunt ceea ce par a fi, chiar daca unii le aplica
eticheta "produs natural". Minciuna poate fi dovedita chiar de eticheta
unde, la ingrediente, apare mentionat acidul citric, nelipsit din
borcanele de gem. La fel de periculoase sunt bomboanele intens colorate
si, in general, tot ce eea ce contine coloranti. Chiar si zaharul
obtinut
din sfecla sau trestie este controversat. El lezeaza organele
digestive,
pe care le obliga sa prelucreze o cantitate de energie ce nu o pot
suporta. Producatorii au inventat si substituenti ai zaharului, dintre
care cel mai nociv este aspartamul (E950 si E951), care provoaca peste
70
de tipuri de boli mortale.

Niciun comentariu: