Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

vineri, aprilie 6

cum iubeste zodia ta





Berbec

Berbecul este prin definitie o zodie dominatoare. In dragoste este posesiv si uneori sufocant. Totusi, pasiunea cu care iubeste topeste si cele mai cerebrale persoane. Iubirea sa este de lunga durata si nu o pasiune trecatoarea. Daca esti Berbec, atunci trebuie sa iti alegi cu grija un partener rabdator si rational, fiindca opusurile se atrag. Daca iubesti un Berbec, atunci trebuie sa ii arati dragostea ta in fiecare zi, sa te inarmezi cu rabdare si sa nu te consumi pentru fiecare cearta cauzata de gelozia excesiva a berbecului.

Taur

Taurul – o zodie senzuala si seducatoare. Taurii nu se grabesc atunci cand vine vorba de dragoste. Acestuia ii place sa vaneze, sa isi urmareasca prada si, intr-un final, sa fie sigur ca persoana careia ii ofera inima sa merita acest dar. Iubeste rar, dar atunci cand se intampla, o face cu toata daruirea din lume. Daca esti Taur si ai cunoscut iubirea, esti cu adevarat norocoasa. Daca iubesti un taur iti va fi greu sa ii cuceresti inima, insa merita tot efortul!

Gemeni

Gemenii sunt cei mai jucausi amorezi dintre toate zodiile. Partenerul de viata nu se va plictisi nicicand cu un geaman. Este imprevizibil si iubaret. Ii place sa isi declare iubirea in cele mai inventive moduri, insa uneori poate parea copilaros si nu este luat in serios. E drept, Gemenii se indragostesc repede si des. Este dificil sa il pastrezi alaturi fiindca e permanent in cautare de noutate. Totusi, momentele petrecute alaturi de el sunt unice si de neuitat!

Rac

Racul este posesiv, dar tandru. El ofera si cere o iubire matura. Nu ii plac jocurile si nu suporta sa fie tinut in suspans. Daca esti Rac, trebuie sa cauti un partener pe care sa il domini fiindca ai nevoie de stabilitate. Daca esti indragostita de un Rac atunci bucura-te de iubirea sa absoluta si uita sa iti faci griji pentru viitorul relatiei voastre fiindca Racii sunt cei mai stabili parteneri.

Leu

Leul este cea mai pasionala zodie. Relatia cu un Leu este o nebunie de sentimente dintre cele mai variate. Leii nu iubesc de doua ori la fel: sunt imprevizibili si pasionali. Daca iubesti un Leu vei trai alaturi de acesta aventura vietii tale.


Fecioara

Chiar daca este considerata cea mai inocenta zodie, Fecioara poate fi pasionala si lipsita de inhibitii. Ea pare delicata, insa daca reusesti sa ii castigi increderea, iti va dezvalui o personalitate uimitoare pe care nu poti sa nu o iubesti. Fecioara este senzuala tocmai prin aparenta inocenta. Ea este capabila sa te innebuneasca printr-un sarut scolaresc. Daca iubesti o Fecioara, nu ai nicio sansa de “evadare”.

Balanta

Balanta este prin definitie o zodie romantica. Viseaza cu ochii deschisi la perfectiune si poate fi usor dezamagita. Iubeste neconditionat si iarta usor... insa nu uita. Unei Balante ii este foarte greu sa accepte greselile partenerului si de multe ori acesta este motivul pentru care se despart. Daca esti Balanta trebuie sa iti alegi cu multa grija partenerul. Daca iubesti o Balanta, ofera-i toata dragostea ta insa ai multa grija fiindca se poate plictisi usor.

Scorpion

Scorpionul este probabil cea mai onesta si mai profunda zodie. Atunci cand iubeste, nu se joaca cu sentimentele celuilalt. In plus, nu se arunca intr-o relatie cu capul inainte avand foarte multa grija pe cine iubeste. Fiind atat de precaut are mari sanse sa isi intalneasca marea iubirea “din prima incercare”, dar, din pacate, din pricina acestei exigente se poate simti de multe ori foarte singur.

Sagetator

Sagetatorul are un instinct erotic foarte dezvoltat si o mare putere de atractie. Este un adevarat magnet pentru sexul opus chiar daca la prima impresie pare timiditatea in persoana. Poate fi romantic, sau, dimpotriva, nepasator, poate adopta orice atitudine necesara pentru a cuceri persoana pe care o doreste. Din pacate Sagetatorului ii place mai mult vanatoarea decat vanatul. La sfarsit, nici el nici parteneul sau nu sunt fericiti. Pentru a tine un Sagetator langa tine trebuie sa ii oferi in permanenta ceva nou.

Capricorn

Capricornul iubeste relaxat. Nu se agita nici daca e fericit, nici daca e trist. Pastreaza permanent o atitutine rece si distanta. Nu ii place sa fie jucat pe degete si nici tinut in suspans, el vrea si ofera liniste. Atunci cand se simte bine intr-o relatie este partenerul ideal, iar cand este nemultumit, este foarte greu de intuit motivul. Daca iti doresti o relatie stabila si linistita, Capricornul este alegerea ideala. Daca esti Capricorn, cauta o partener care sa iubeasca pacea sufleteasca la fel de mult ca tine.

Varsator

Varsatorul iubeste cu grija, este precaut si totusi intens. Se teme sa iubeasca asa cum si-ar dori, viseaza la armonie dar prefera singuratatea in locul “fluturasilor”. Isi doreste sa fie controlat, sa gaseasca persoana care sa il domine suficient de mult incat sa ii ofere siguranta de care are nevoie. Prin urmare, daca iubesti un Varsator il vei tine aproape spunandu-i in fiecare zi ca il iubesti.

Pesti

Nu este o noutate faptul ca Pestii sunt alunecosi, ca isi folosesc toate “armele” de care dispun pentru a cuceri. Pot fi romantici, pot fi senzuali, indiferenti, ori extrem de posesivi. Totusi, atunci cand iubesc cu adevarat se schimba total. Devin usor maleabili si uneori chiar plictisitori. Daca iubesti un Peste nu trebuie sa iti bati prea mult capul sa il pastrezi. Ca sa il faci fericit trebuie sa il domini si sa il iubesti. Daca esti in zodia Pestilor trebuie sa inveti sa nu iti mai pierzi capul atunci cand iubesti, sa iti pastrezi personalitatea fiindca poti fi iubita pentru cine esti tu cu adevarat

Niciun comentariu: