Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

joi, noiembrie 29

celor mai prosti infractori ai planetei


topul





Daca filmele politiste sint populate de genii ale crimei in stare sa ucida perfect, in viata reala gasesti si minti criminale retardate care te fac sa mori de ris.

Intr-o carte aparuta recent in Marea Britanie, „Thick Villains“, prezentatorul de stiri Simon Vigar da exemple de infractiuni care ar trebui scoase din evidentele politiei si mutate in scenariile de comedie, scrie people.com. Povestile raufacatorilor idioti vin din toata lumea, au fost adunate de Vigar in citiva ani, iar citeva dintre ele ar reusi sa-l umple si pe Bula de respect de sine.

Pistolul nu greseste de doua ori: hotul James Elliot a tras cu revolverul sau calibrul 38 in timpul unui jaf, in Long Beach, California. Cum n-a functionat, hotul s-a uitat pe teava sa vada ce se intimpla si a apasat din nou pe tragaci. Din nefericire pentru el, a doua oara glontul a iesit de pe teava.

Televizorul timpeste: dupa ce a furat un televizor, un spargator perfectionist din Franta a fost arestat pentru ca s-a intors la locul crimei sa ia si telecomanda. In timp ce proprietarul anunta spargerea la sectie, vecinii au observat partea a doua a jafului si au chemat politia.

Te-am jefuit, vrei sa fii iubita mea? Un barbat din Delaware, SUA, a amestecat afacerile cu placerea si a sfirsit in arest. Dupa ce a jefuit o fata de 18 ani care livra pizza, hotul a sunat-o sa-si ceara scuze si sa-i dea intilnire. Fata n-a venit, dar politia da.

A dat mai mult decit a primit: un barbat a intrat intr-un magazin din Louisiana, a pus 20 de dolari pe tejghea si i-a cerut proprietarului sa-i schimbe in bani mici. Cind proprietarul a deschis casa, hotul a scos arma si i-a cerut sa-i dea toti banii de acolo. A luat 15 dolari si a fugit, dar a lasat bancnota de 20 de dolari pe tejghea.

Eterna si fascinanta Romanie: mai multi infractori care au spart sediul unei banci din Constanta s-au trezit singuri in cladire. Banca se mutase cu o saptamina inainte.

Un hot care a furat dintr-un magazin din Romania echivalentul a 20.000 de lire sterline s-a urcat in masina, vrind sa plece cu scirtiit de roti. Ramasese insa fara benzina si a fost captura usoara pentru politistii care tocmai se apropiau.

Atentie la tigru! Un cutitar din Africa de Sud a jefuit un cuplu si dupa aceea a fugit fix in cusca tigrului dintr-o gradina zoologica, unde a si fost mincat.

Mobilul dauneaza grav libertatii: cind Eric Nolen a fugit dintr-un tribunal din Massachusetts si s-a ascuns intr-o padure din apropiere, politistii care-l cautau l-au sunat pe telefonul mobil si i-au detectat pozitia dupa tonul de apel.

Doi raufacatori din Utah au fost prinsi in timp ce incercau sa-i vinda inapoi proprietarului un telefon mobil furat. Victima le trimisese un mesaj in care spunea ca-si vrea neaparat telefonul inapoi si ca e dispus sa-i plateasca daca i-l aduc. Hotii au fost de acord.

Nu doar raufacatorii sint prosti: o primarie din Scotia a trebuit sa-si ceara scuze unui chirias pentru ca i-a schimbat incuietoarea de la usa la cererea unui spargator. Chiriasul era plecat in vacanta, cind primaria a primit un telefon de la spargatorul Richard Strachan, care spunea ca nu mai poate intra in apartamentul sau fiindca s-a blocat yala. Primaria a trimis un lacatus care a schimbat-o si i-a dat cheile lui Strachan, care s-a servit cu electrocasnicele.

Niciun comentariu: