Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

marți, august 14

Trenul in care te simti ca la Versailles




 

GALERIE FOTO. Trenul în care te simţi ca la Versailles

Autorităţile pariziene, în colaborare cu oficiali ai Palatului Versailles, au amenajat o garnitură de tren care traversează capitala Franţei, după modelul încăperilor din palatul regal, potrivitDaily Mail.

Sursa: WENN.com

Ingenioasa idee a transformat vagoanele anoste ale unui tren pentru navetişti în spaţii generoase, amenajate în stilul încăperilor de la Palatul Versailles. Călătorii pot astfel să se deplaseze pe magistrala care face legătura între palat (situat la 20 km sud-vest de Paris) şi centrul capitalei, în încăperi precum Sala Oglinzilor, Galeria Bătăliilor, una dintre camerele reginei Marie-Antoniette sau chiar într-o bibliotecă a palatului.

Sursa: WENN.com

Deşi la exterior trenul arată ca unul obişnuit, în interior sunt picturi similare celor de pe pereţii faimosului palat, sculpturi şi statuete.

Sursa: WENN.com

Simbol al puterii dar şi al eleganţei aristocratice, Palatul Versailles este cunoscut drept cea mai impunătoare şi mai fastuoasă clădire de acest fel construită vreodată de un suveran. Ridicat între 1862 si 1875, edificiul a fost reşedinţă pentru trei regi ai Franţei: Ludovic al XIV-lea, Ludovic al XV-lea şi Ludovic al XVI-lea.

Sursa: WENN.com

Sursa: WENN.com

Sursa: WENN.com

Niciun comentariu: