Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

marți, august 14

arca lui noe


Hotelul plutitor creat pentru situatii de dezastru, inundatii sau schimbari climatice. Hotelul Arca este conceput ca o adevarata Arca a lui Noe. A fost conceput pentru a rezista la inundatii cauzate de cresterea nivelului marii.

Hotelul plutitor este o biosfera de sine statatoare, conceputa ca un seif, in caz de dezastru.

Constructia futurista poate rezista si la evenimente seismice de anvergura.

Arhitectii spun ca este, de asemenea, invulnerabil la cutremure.

Designul constructiei foloseste panouri solare si un sistem de colectare a apei de ploaie oferind atat energie, cat si apa locuitorilor ei.

Panourile transparente din acoperis sunt proiectate in functie de compatibilitatea sursei de iluminare si de eficienta de a produce in interior oxigen, spatiile interioare fiind atractive si confortabile.

Arca a fost proiectata de catre firma rusa Remistudio sub asistenta Uniunii Internationale a Arhitectilor, in cadrul programului de arhitectura "constructii in caz de dezastre".

Coordonatorul de proiect, Alexander Remizov, de la Remistudio, a declarat ca, "pentru arhitectura, exista doua preocupari majore in caz de dezastre. Primul este de mentinere a securitatii si a lua masuri de precautie impotriva conditiilor extreme de mediu si a schimbarilor climatice; al doilea este de protectie a mediului natural si a vietii in general".

Remizov a mai precizat ca: "Arca este o incercare de a raspunde provocarilor timpului nostru, fiind prevazuta cu un sistem independent de sustinere a vietii".

 

 

 

P  

 

 

 

 

 

 

 


Niciun comentariu: