Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

vineri, aprilie 29

JEFFREY FRANKS, Komisarul FMI pentru Romania

Gatul (mamii lui) baiatului asta sufera.


Sa-i fi ramas Romania'n gat sau s-a largit de cati si-au pus-o'ntre ochii mongoloidu-lui?

Cu ce-i rahatul asta mai curat decat Ceashk?

2 comentarii:

Preşedintele PSD, Victor Ponta spunea...

...nu are rost să discute cu şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional (FMI), Jeffrey Franks, întrucât ''pacientul'' România se simte din ce în ce mai rău sub ''bisturiul'' acestuia.

''Să ne vedem cu dl Franks ce să discutăm? E ca şi cum mă văd cu medicul care tocmai a terminat operaţia şi m-a anunţat că pacientul a murit. Ce să vorbesc cu medicul acela? Că domnul Franks ne-a operat, ne operează împreună cu domnul Boc pe post de brancardier sau asistentă. Ne-au tot operat de doi ani şi tot ne este mai rău, tot ne simţim mai rău şi ei tot ne spun că e foarte bine, că ne mai taie ceva. (...) Sincer, toate diagnosticele pe care le-a pus dl. Franks şi toate prognozele - inflaţie scăzută, lapte şi miere care vor curge în urma operaţiilor dureroase - toate s-au dovedit false. Totul e din ce în ce mai rău. Pacientul România se simte din ce în ce mai rău sub bisturiul domnului Franks şi sub coasa domnului Boc. Are rost să facem vizite de curtoazie?'', a spus Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş.

Acesta a afirmat că Jeffrey Franks nu l-a invitat la discuţii, însă consideră că acestea nici n-ar avea rost, întrucât delegaţia FMI nu ţine cont de propunerile PSD. ''Parcă am vorbit japoneză, n-au reţinut nimic din ce am zis. Iar tot ce au zis ei s-a dovedit nerealist'', a spus el.

Victor Ponta este convins că România se află ''într-un stadiu şi mai grav'', iar, în opinia sa, responsabilitatea aparţine, în primul rând, guvernanţilor.

''Sunt absolut convins că în acest moment România nu numai că nu şi-a vindecat rănile, ci dimpotrivă, poate să intre într-un stadiu şi mai grav. Nu vreau să dau exemple de alte eşecuri ale politicii FMI. Vreau să spun că responsabilitatea nu este a lui Franks. Dl. Franks va pleca din România peste cinci zile şi nu îl mai interesează. Responsabilitatea este a celor care au avut aici posibilitatea să îi spună d-lui Franks 'asta da, asta nu''', a arătat Victor Ponta.

Liderul PSD a subliniat că România nu-şi poate reveni atâta timp cât Guvernul Boc face datorii de 25 de miliarde de euro, care nu se regăsesc nici în infrastructură, nici în domenii sociale sau de cercetare, iar administraţia e ''100% politizată şi 100% coruptă''.

Anonim spunea...

Ne falimentează ca și pe Argentina! 21:44:55, 06 May 2011
Annay : Nu se vede că mergem din rău, în mai rău? Dar oare, s-a gîndit cineva că acest franks, asta și dorește? Sau altfel spus, cohorta de finanțiști străini și acoliții lor români, ne fac ”binele” pe care l-au făcut și Argentinei, pe care au dus-o în stare de faliment!? Doar mai deunăzi lui franks i-a ieșit din gură porumbelul ”operația a reușit, dar pacientul a murit!” Și apoi, vin și ne cer banii pe care i-am împrumutat ca fraierii, ca să le plătim noi, băncilor și firmelor private, huzurul! Iar noi, nu vom avea de unde să-i dăm! Și atunci vom fi obligați să le dăm pe nimic, ceea ce vor și să acceptăm orice nelegiuire! Teamă mi-e să nu se întîmple așa! (Merită văzut pe you.tub, filmul Criza din Argentina, precum și mărturiile unui asasin economic. Similitudinile cu ceea ce se întîmplă la noi sînt izbitoare).
+6
acest mengele franks 22:00:17, 06 May 2011
sanki : experimentator pe vietile a zeci milioane de vieti omenesti, ar trebui sa fie prins si sa fie batut mar. Sa nu mai aiba satanistul asta in viata lui sa mai nenoroceasca atitia oameni !!!
+4
satanistii 00:37:16, 07 May 2011
ileana : Franck,Basescu,Boc...ma tem ca si TAnasescu a fost atras ...ce responsabilitate,din parte lui BAse si Boc? BAse a sarit imediat,a facut plecaciune in fata FMi si a trecut la executia poporului ,chiar mai mult decat i-au cerut astia ...dupa minciunile crase de la alegeri, a luat ghilotina si a retezat ca un calau tot ce a vrut...acum dau afara nu stiu cati politai si vor sa desfiinteze 3 mii de scoli... il mai susporta mult poporul pe acest scelerat inconjurata de o turma de criminali care fura calmi,cu zambetul pe buze fara teama de nimeni ?
+3
@ Ponta 09:47:04, 07 May 2011
Pacientul englez : Da, dar vezi tu, am senzatia ca pacientului Romania ii place...Altfel i-ar alunga si pe pedei, si pe FMI, nu crezi ?! Ce ti-e si cu pacientii astia...
+1
SCUTUL antiRomania 10:14:15, 07 May 2011
Florin : Scutul anti R(omania)ACHETA daruit de americani are doar scopul de a consolida regimul basescu-boc si de a ne expune ,in schimb ,cat mai mult fata de posibila agresiune ruseasca.
+3
Din pro Curor 10:42:27, 07 May 2011
luca : falimentat s-a transformat in filozof si poet ratat Va rog din suflet nu mai publicati poze cu maimutoiul, ne faceti sa pierdem alegerile Asa macar cei care nu au vazut poza acestui handicapat vor vota cu USL
-2
Cat de trist este Dl. Ponta !!!! 11:38:07, 07 May 2011
Gavroche : Credeti ca POPORUL ROMAN poate sa mai creada intr-o asa zisa \"opozitie\" care plange pe umerii acestui popor - sufocat de saracie si umilinta ...dar care TRAIESTE BINE si USOR ca si cei de la putere ? Toata aceasta SITUATIE a ROMANIEI actuale se datoreaza INTREGII CLASE POLITRUCE - numita CLEPTOCRATIE - numai ca s-au impartit pe grupari - numite partide politice , care se rotesc precum ULII deasupra acestui POPOR ROMAN. Pana ce NU se va trezi acest POPOR sa isi PUNA cu ADEVARAT CONDUCATORII - NU va fi bine in ROMANIA. Ne-am saturat de RATATII ce s-au refugiat in politica sa isi faca avere - ca MAFIOTI.
-1