Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

miercuri, octombrie 22

NOUTATI DE LA JOHNS HOPKINS
DUPA CE ANI DE ZILE A SPUS PACIENTILOR CA CHIMIOTERAPIA ESTE SINGURA CALE PENTRU A INCERCA (CUVANTUL CHEIE E A INCERCA !) SA SE ELIMINE CANCERUL, JOHNS HOPKINS S-A HOTARAT SA PREZINTE SI CALEA ALTERNATIVA DE TRATAMENT A MALADIEI.

Noutati în tratamentul cancerului de la John Hopkins :

1. Cu totii avem celule canceroase în corp. Aceste celule nu apar, însa, la testele standard daca nu sunt în numar de miliarde. Când doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase în corpul lor dupa tratamentele efectuate, înseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt în numar detectabil..

2. Celulele canceroase apar în corp de 6 pâna la 10 ori în timpul vietii unui om.

3. Când sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este împiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.

4. Când este diagnosticat cancerul, înseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple. Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice, a noxelor din mediul înconjurator, a alimentatiei si stilului de viata gresite.

5. Pentru a preîntâmpina deficitele nutritionale multiple, este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la întarirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune 'otravirea' celulelor canceroase cu rata mare de crestere, dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima sau plamânii pot fi iremediabil afectate.

7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, în acelasi timp, arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase .

8. Chimioterapia si radioterapia vor reduce, la început, dimensiunea tumorilor. Folosirea îndelungata a acestor tratamente nu va duce, însa, la distrugerea definitiva a lor.

9. Când în corp se acumuleaza prea multe 'deseuri' toxice rezultate în urma chimio- si radioterapiei, sintemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale si a complicatiilor lor.

10. Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice în celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament si greu de distrus . Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea ( împrastierea ) celulelor canceroase la alte organe (metastaze).

11. O metoda foarte buna de lupta împotriva celulelor canceroase este de a le înfometa, adica a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU :

a. ZAHAR
Eliminând din alimentatie zaharul, se elimina, astfel, una din cele mai importante surse de hrana a celulelor canceroase. Inlocuitorii de zahar, îndulcitorii sintetici cum ar fi zaharina sau alte produse ( Nutrasweet, Equal, Spoonful etc. ), au ca baza aspartamul ( E 951), o substanta chimica daunatoare. Un înlocuitor natural al zaharului ar fi mierea de albine si melasa, dar în cantitati moderate. Sarea de bucatarie contine adaosuri chimice pentru a avea culoarea alba. Alternativa ar fi sarea de mare.

b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE
Laptele favorizeaza productia de mucus în corp, în special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul este hranit de acest mucus. Renuntând la lapte si produsele derivate si consumând lapte de soia neîndulcit, celulele canceroase 'mor' de foame.

c. PH ACID
Celulele canceroase 'înfloresc' în mediu acid. O alimentatie preponderent carnivora induce un pH acid în corp si ar fi mai bine sa se consume peste si pasare în cantitati mici, decât carne de vita sau porc. Carnea mai poate contine substante administrate animalelor: antibiotice, hormoni de crestere si paraziti, ce dauneaza în special persoanelor cu cancer.

d. O dieta bazata 80 % pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grâu integral, seminte, nuci si fructe schimba pH-ul corpului în alcalin. 20 % din alimentatie poate fi din alimente gatite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigura necesarul de enzime digestive, usor absorbabile, care ajung la nivel celular în 15 minute de la consumare si care hranesc si favorizeaza cresterea de celule sanatoase. Este bine sa se consume sucuri proaspete de 2-3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 4o grade Celsius.

e. Evitati cafeaua, ceaiul si ciocolata ce pot contine cantitati mari de cofeina. Ceaiul verde este o alternativa foarte buna, având si proprietati anticanceroase. Cea mai buna bautura este APA - purificata sau filtrata pentru a fi, astfel, eliminate toxinele sau metalele grele. Apa distilata este acida, deci evitati-o !

12. Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerata ramâne în interiorul intestinului, intra în putrefactie si se creste, astfel, cantitatea de reziduuri toxice din corp .

13. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renuntarea la carne sau reducerea ei în alimentatie duce la eliberarea de cantitati din ce in ce mai mari de enzime; acestea ataca proteinele din peretele celular si permit, astfel, celulelor specializate sa distruga aceste celule canceroase.

14. Unele suplimente nutritive ajuta la întarirea sistemului imunitar, cum ar fi: IP6 (inozitolul sau vitamina B9, continut de tarâtele de grâu, seminte, nuci - n.tr.), Essiac (ESSIAC este o formula din plante ce a fost utilizata din anul 1922 de o sora medicala din Canada numita Rene Caisse pentru a ajuta pacienti cu afectiuni grave. Cele opt plante din reteta originala sunt: ciuline sfânt, radacina de brusture, laminaria, trifoi rosu, ulm cu coaja neteda, radacina de revent turcesc, nasturel, macris marunt. ), antioxidanti, vitamine, minerale etc., toate stimulând imunitatea sa lupte si sa distruga celulele canceroase.
Alte suplimente cum ar fi vitamina E produc apoptoza sau moartea programata a celulelor, metoda naturala a corpului de a scapa de celulele bolnave, nedorite si inutile.

15. Cancerul este o boala a mintii, corpului si spiritului. Gândirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca. Furia, neiertarea si amaraciunea 'construiesc' un mediu stresant si acid in corp. Trebuie sa învatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata !

16. Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezenta oxigenului. Facând exercitii fizice zilnice si de respiratie, oxigenul ajunge adânc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importanta pentru distrugerea celulelor canceroase.

ATENTIE

1. Nu introduceti recipienti de plastic în cuptorul cu microunde.
2. Nu congelati apa
3. Nu puneti în cuptorul cu microunde recipiente cu capace de plastic .
Dioxina este o substanta ce provoaca cancer, în special la sâni. Este extrem de toxica pentru celulele corpului. Dioxina este eliberata din plasticul sticlelor cu apa introduse la congelator. Recent, dr. Edward Fujimoto, manager al programului de sanatate din cadrul Castle Hospital, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre pericolele care pândesc sanatatea.
A vorbit despre dioxina si raul pe care îl poate face. Sa nu se încalzeasca mâncarea la cuptorul cu microunde în vase de plastic. Este vorba, mai ales, de mâncarea ce contine grasime. Profesorul a spus ca, combinatie dintre grasime, temperaturi mari si plastic elibereaza în mâncare dioxina, care ajunge in cele din urma în celulele noastre . A recomandat, în schimb, folosirea de vase de sticla sau ceramica pentru a încalzi mâncarea . Se obtin aceleasi rezultate, dar fara dioxina .
Hârtia nu este daunatoare, dar nu se stie ce mai contine ea. Profesorul a amintit ca multe fast-food-uri au renuntat la recipienti din spuma poliuretanica, folosind hârtia. Motivul a fost aparitia dioxinei. S-a subliniat ca acelasi efect negativ îl are si acoperirea vaselor cu capace de plastic în vederea gatirii mâncarii în cuptorul cu microunde. Este indicata folosirea unui servet de hârtie.

Niciun comentariu: