Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

duminică, ianuarie 8

PREVIZIUNILE FACUTE DE CUNOSCUTUL ASTROLOG RADU STEFANESCU

IARNA GREA IN IANUARIE SI FEBRUARIE

Anul 2006 este un an anarhic si anii anarhici nu sunt ani de crestere economica, a precizat Radu Stefanescu. Peste aceasta constatare se suprapune clima, nefavorabila pentru Romania. Iarna 2005-2006 va fi grea in ianuarie si februarie. In Bucuresti va ninge de sase ori. Precipitatiile vor fi haotice tot anul. Apoi vor fi inundatii puternice la topirea zapezilor, in mai si iunie. Vara va incepe brusc si va fi relativ uscata.



BASESCU SI NASTASE, FAVORIZATI

Astrologul spune ca presedintele Traian Basescu, guvernat de a lui stea Priceps, care il favorizeaza, va avea un an bun. "Trebuie sa faci ce zice Basescu", este noua lui orientare in 2006. Totul ii iese atata vreme cat mai exista tinte de intepat. Adrian Nastase, fostul sau concurent, va avea un an foarte bun, mai ales in zonele "externe", in legaturile cu strainatatea. Este posibil sa ocupe o functie importanta in structurile europene. Mircea Geoana are de luptat, iar Anul Cainelui il face sa traga din greu. Calin Popescu Tariceanu are un an cand foarte bun, cand cu dificultati. Capricornul din el are ambitii si filozofia lucrului solid. Corneliu Vadim Tudor va publica o lucrare deosebita. Trei dintre actualii ministri vor fi avantajati de stele in 2006: Anca Boagiu, Gheorghe Flutur si Vasile Blaga. Cat despre alegeri anticipate, conjuncturile astrale sunt evidente: se vor tine.



FERITI DE MARELE CUTREMUR

Va fi in anul 2006 cutremurul cel mare in Romania ? Astrele spun ca, daca pamantul se va zgaltai, asta se va intampla, probabil in primavara sau, si mai probabil, in toamna. Cu toate procedurile - mai mult sau mai putin exacte de prognozare a cutremurelor - nu se poate anticipa magnitudinea lor. Totusi, avand in vedere datele adunate de peste o mie de ani, rezulta ca anii Cainelui nu au fost foarte activi din punct de vedere seismic. "Asa ca putem afirma, statistic vorbind, ca exista putine posibilitati de producere a unui cutremur de peste 7,2 grade pe scara Gutenberg-Richter in Romania, in 2006. Perioadele unor cutremure mai maricele, perceptibile, sunt in lunile aprilie-mai si septembrie-octombrie", a precizat Radu Stefanescu.



SEISM IN CALIFORNIA

Anul 2006 nu e linistit nici pentru polii de putere ai lumii. Statele Unite ale Americii vor trece prin doua crize majore. Interesele americane vor fi atacate de islamici in mai multe tari straine, dar aproape deloc pe teritoriul american. Armata americana va deschide noi fronturi de lupta in Orient si in niste insule. Putem asista la o retragere partiala a trupelor americane din Irak. Din nou inundatii puternice in statele din sud, dar nu la fel de mari ca in 2005. Tornade violente si periculoase pe coasta de est. Un puternic cutremur va zgudui coasta de vest, California, poate in dreptul faliei Sf. Andreas.



ASASINAT LA MOSCOVA

China este, in anul 2006, principalul factor de stabilitate in lume. Partidul-stat ramas fara ideologie si "corupt" de valorile occidentului poate deveni insa agresiv. Rusia va mai parcurge o etapa in redobandirea rolului de superputere mondiala. Pastrarea unui echilibru dinamic in zonele de conflict din sud si interventiile diplomatice internationale vor demonstra ca Rusia devine, cel putin pentru o vreme, un partener politic important. Rusia trece si in 2006 printr-un proces intens de centralizare initiat de presedintele Putin. La Moscova, un asasinat va pune multe sub semnul intrebarii.



NOMINALIZAT DE ACADEMIA DIN CHARLESTON

Astrologul roman Radu Stefanescu a fost ales de americani astrologul anului 2005.

Niciun comentariu: