Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

joi, februarie 16

A iubi este un delict?
Categoric NU!

Bogdan Duca

O profesoară, soţie de preot, mamă de trei copii, de 40 de ani, are un "crush" sentimental pentru un elev seminarist de 17 ani.
Fac prostii şi, când decide să se despartă de elev, acesta se sinucide din dragoste....

Femeia este însărcinată cu un al patrulea copil (nu ştim dacă al soţului ei sau al seminaristului sinucigaş).

Ce face legea românească? O arestează pe femeie, care are toate şansele să petreacă până la 15-25 ani de închisoare pentru....relaţii sexuale cu un minor, urmate de sinuciderea acestuia (sinuciderea seminaristului din dragoste fiind considerată circumstanţă agravantă).
Presa bălind în faţa unui astfel de subiect savuros şi anticlerical, dă inclusiv imagini cu victima şi cu femeia acuzată: nu de alta, dar să fie siguri că scandalul va fi suficient de puternic ca să mânjească.

Dar unde este umanitatea şi logica noastră?
Da. Femeia aia a greşit. Da. Nu mai are ce căuta în învăţământul preuniversitar. Da. Are o problemă dificilă de tot în relaţia cu soţul, propria ei familie şi cei apropiaţi ei,

Dar e mamă de 4 copii. Cum să o arestezi? De ce să o arestezi? E pericol public? Crezi că va sări să "violeze" pe stradă?

Avem penitenciarele pline de oameni care sunt condamnaţi pentru fapte ce ar putea oricând să îşi găsească alte forme de ispăşire (amenzi penale, muncă în folosul comunităţii).
Cred că asta e chestia care mă scârbeşte cel mai tare la societatea românească: ipocrizia.... Ţară plină de şobolani care dacă şi-au pus nişte aripi de carnaval, se cred batmani.....
Profesoara de romana, sotie de preot si mama a 3 copii, arestata pentru relatii intime cu un elev minor. Baiatul s-a sinucis

Profesoara de romana, sotie de preot si mama a 3 copii, arestata pentru relatii intime cu un elev minor. Baiatul s-a sinucis
00:0601:40
spaceplay / pause

qunload | stop

ffullscreen
shift + slower / faster
volume

mmute
seek

 . seek to previous
12 6 seek to 10%, 20% … 60%
Embed: 

VIDEO

Poveste socanta, la Piatra Neamt. O profesoara de limba si literatura romana, in varsta de 40 de ani, a fost arestata, pentru ca ar fi intretinut relatii intime, cu unul dintre elevii sai, de la Seminarul Teologic.
Cumplit este ca baiatul de 17 ani s-a sinucis la sfarsitul anului trecut. Femeia, considerata responsabila de acest deznodamant cutremurator, a fost trimisa dupa gratii. Ea este sotie de preot si are trei copii. Anchetatorii spun profesoara in varsta de 40 de ani a intretinut relatii intime cu baiatul care ii era elev in clasa a XI-a.
Relatia nefireasca dintre cei doi a durat mai bine de jumatate de an, din decembrie 2015 pana in iunie 2016. Baiatul caruia i-a sucit mintile era unul dintre cei mai buni elevi ai liceului teologic ortodox "Sfintii Imparati Constantin si Elena" din Piatra-Neamt. Participase la numeroase olimpiade si era apreciat de dascali.
In noiembrie anul trecut, a disparut insa de acasa. In aceeasi zi, un tanar a fost vazut sarind in raul Bistrita. Ai lui s-au rugat cu disperare sa nu fie vorba de el.
profesoara Neamt
Tatal baiatului: "Nicio schimbare in comportamentul lui vizavi de noi. Nu am simtit o racire intre noi. L-am cautat. Noi ne-am consolat ca o fi la vreo manastire ca ii placea sa mearga la manastiri sa cante.”
Mama baiatului: "E cumplit, e cumplit. Nu se poate descrie in cuvinte pentru o mama. E foarte greu.”
Din pacate, dupa o luna, cele mai negre temeri s-au adeverit. Cadavrul a fost gasit, iar bietii oamenii au fost devastati. Apa le-a furat unicul fiu. Inainte sa recurca la gestul extrem, cateva camere de supraveghere l-au suprins pe terenul de sport al liceului, vorbind cu cineva la telefon.
Ultimul lui apel a fost catre profesoara de romana, anchetata acum. Autoritatile au inteles in final ca tanarul minor se iubea cu aceasta femeie. Pentru faptele sale, profesoara de limba romana ar putea sa stea 10 ani dupa gratii.
elev neamtperomaneste:  Atat de putin se intelege IUBIREA in Romania procurorilor si a mass media?  Punem legea pe pilot automat si nu gandim la spiritul, ci la litera legii?  Cat de adanca ne e caderea?!

Image may contain: outdoor and nature

Niciun comentariu: