Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

joi, octombrie 22

10 întrebări la care știința nu poate să răspundă
 Sistemul tradițional educațional plasează începerea istoriei omenirii cu circa 8000 de ani în urmă.
Religia sau ceea ce a înțeles omul din scripturi, ne învață că omenirea s-a născut cu 6000 de ani în urmă și de atunci și până în
 prezent se dezbate cu neputință pentru a afla răspunsurile la cele mai arzătoare întrebări.
 
 Omul nu știe cine este sau de unde vine și cu atât mai puțin care este scopul  său în viață. Pe lângă aceste întrebări deja clasice, mai sunt și altele  la care nici-o știință nu poate oferi răspunsuri satisfăcătoare.
 Problema este că aceste întrebări fără răspuns se înmulțesc pe zi ce trece și  viitorul nu pare să strălucească cel puțin din această perspectivă. Pentru a realiza bezna totală în care se află civilizația umană, am  adunat un set de întrebări la care știința nu
 poate răspunde:
 
 1. O hartă ciudată, desenată pe o piele de gazelă, a fost descoperită în 1929 și înfățișează  Antarctica înainte sa fie înghețată.Era semnată Piri Reis, care a avut acces la Biblioteca Imperială a Constantinopolului și  care a copiat-o doar, după un alt model, în 1513. Cărțile noastre de istorie ne spun că Antarctica a fost descoperită de James Cook la 17 ianuarie 1773.
Cine a putut desena harta după care s-a inspirat Piri Reis și când pentru că Antarctica este sub gheață de zeci de mii de ani?

  2. O figurină bizară a fost descoperită în Idaho în 1889. Conform analizelor  de laborator s-a stabilit că are o vechime de peste 1 milion de ani. Cine a putut să construiască o asemenea figurină în urmă cu peste 1 milion de ani?

  3. În China s-au descoperit peste 100 de piramide care sunt îngropate la 300  de metri în pământ. Arheologii sunt de părere că acestea sunt cele mai vechi piramide existente pe Terra. Oare realizează cineva că este nevoie de zeci de mii de ani sau poate sute de
 mii pentru ca un obiect  să fie îngropat cu 300 de metri de pământ?

4. Există numeroase piramide construite pe fiecare continent. Nimeni nu poate spune pentru ce au fost construite aceste structuri megalitice, ci există doar presupuneri. Oare cine le-a construit și în ce scop?
 
 5. În Ecuador  a fost descoperit un ibric cu 12 cești. Sunt făcute din jad și  imediat au atras atenția oamenilor de știință. Interesant este că dacă  torni conținutul celor 12 cești în cupa mai mare se umple perfect. Mai  mult de atât interiorul ceștii mari este magnetic. Acest lucru este  imposibil pentru că dacă interiorul este magnetic ar trebui să fie la  fel și exteriorul, dar lucrurile nu stau chiar așa.
 Cine a realizat acest set de cești și care este cauza pentru care interiorul cupei mai mari este magnetic?
 
  6. Au fost descoperite peste 350 de artefacte ciudate în America Latină. Unul  dintre ele înfățișează o piramidă, care are un ochi deasupra sa. Când este mișcat în anumite direcții se poate vedea o stea care pare  desprinsă din constelația Orion. Obiectele sunt inscripționate cu litere ciudate care au mai fost găsite prin diferite locuri. Artefactele au o vechime de câteva zeci de mii de ani.
Este posibil să fi existat o civilizaţie mai avansată înaintea apariției omului pe Terra?

  7. Cuvântul  pre-sanskit, descoperit într-una dintre piramidele egiptene a fost tradus și are următoarea semnificație: „fiul  creatorului vine". Despre ce creator este vorba și de pe ce planetă poate să vină?

  8. În 1851 în Dorchester, Massachusetts, a fost descoperit un vas din zinc și  argint. El are peste 800.000 de ani vechime, ceea
 ce certifică faptul că ființe inteligente au existat pe Terra și în trecutul îndepărtat. Despre ce fel de ființe este vorba și care este cauza pentru care au dispărut ?
 
9. Toate  religiile par să promoveze o poveste similară. Cu toate acestea religia a fost folosită pe post de tehnică de manipulare
 și menținere în umbră si prostire a intregii populatii. Cine dorește ca omenirea să nu afle adevărul și de ce?
 
 10. în ultimele sute de ani nu au fost decât un alt tip de limitare și îngrădire  intelectuală. Oamenii au fost educați să se comporte
 precum niște roboți și să nu mai aiba timp sau curaj să se mai gândească la lucrurile cu adevărat importante din viață.
Cine trage de frâiele societății și care este cauza pentru care omul este tratat precum un sclav?Niciun comentariu: