Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

marți, aprilie 2

Posta Franceza a emis un timbru cu harta Romaniei si cu provinciile rapite de Stalin


Republica Moldova, Bucovina de Nord și Basarabia de Sud sunt incorporate in teritoriul Romaniei, asa cum se prezenta acesta la 1 Decembrie 1918), potrivit unor timbre emise de Posta Franceza

 
IMPACTNEWS :
Franta a decis sa dea inapoi Romaniei teritoriile pierdute. (Nu am stiut ca Franta detinea aceste teritorii si acum le da inapoi - reporter idiot.)
Cum arata harta tarii noastre pe noile timbre emise de Posta Franceza Franta rescrie harta Europei.
Republica Moldova, Bucovina de Nord si Basarabia de Sud sunt incorporate in teritoriul Romaniei (asa cum se prezenta acesta la 1 Decembrie 1918), potrivit unor timbre emise de Posta Franceza, scrie Timpul.
"Nu este vorba despre o fictiune geopolitica, ci despre o imagine tiparita pe sute de mii de timbre emise de Posta Franceza, raspandite in toata lumea, odata cu corespondentele plecate din Hexagon catre cele patru puncte cardinale, dar si in albumele colectionarilor de marci postale. Timbrul, tiparit in cadrul unei colectii intitulate generic, «Lumea 2011», fixeaza cu fidelitate maxima hartile tuturor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, reproducand fara greseala hotarele tarilor, cu exceptia Romaniei, care figureaza cu conturul consacrat in perioada interbelica. Adica atunci cand frontierele patriei incadrau si provinciile ulterior rapite de imperiul sovietic.
Textul din partea stanga superioara nu lasa loc de indoieli si explica: «Uniunea Europeana, 27 de state membre de la 1 ianuarie 2007»", scrie publicatia din Republica Moldova .
"Sa stie Posta Franceza, una dintre cele mai respectabile institutii de stat ale Frantei - tara care este unul dintre polii de greutate ai Uniunii Europene - ceva in plus fata de ce stim noi?
Sa fie vorba despre o eroare - dar una frumoasa, sa recunoastem - a unor functionari publici, sau de o premonitie istorica a verilor de ginta latina ?", se intreaba TimpulNiciun comentariu: