Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

duminică, noiembrie 21

ZODIAC

 Mai jos ai descrierile semnelor zodiacale, realizate abia de cateva ore de catre, Octavio Aceves, considerat cel mai bun astrolog din lume. Citeste-ti semnul si, apoi retrimite-l pe loc. E real, increarca s-o ignori, si primul lucru care vei nota e ce zi teribila vei avea maine (Si asta o sa fie doar inceputul raului).

VIRGO (Aug 23 - Sept 22) - Cei care asteapta. Dominantul in relatii. Au mereu cine sa-i iubeasca. Mereu vor sa spuna ultimul cuvant. Draguti. Destepti. Zgomotosi. Fideli. Inclinati sa vorbeasca. Tot ce ai cautat mereu. Usor de a multumi. Primul si unicul.. 7 ani de ne noroc daca nu retrimiti.

SCORPIO (Oct 23 - Noi 21) -
Adept, EXTREM de adorabil. Inteligent. Iubeste sa faca glume. Foarte bun simt al umorului. Energic. Prezice viitorul. MARE sarutator. Mereu reusesc ce vor. Atractivi. Cu umblatul linistit. Iubeste relatiile lungi. Vorbitor. Romantici. Draguti. 4 ani de nenoroc daca nu transmiteti.

LIBRA (Sept 23 - Oct 22) -
Are rang de agreabil cu toata lume. Dragostea lui este unica. Prostut, distractiv si dulce. Are un atractiv unic. Este persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Totusi, cineva Libra nu este felul de persoana cu care te ai baga, pentru ca te lasa plangand. 9 ani de nenoroc daca nu trimiti.

ARES (Mart 21 - April 19) -
. Distractiv. Excelent sarutator, EXTREM de adorabil. Iubeste relatiile. Adictiv. Dominantul in relatii. Zgomotos. Mereu cauta sa ajunga la un aranjament sau intelegere. Foarte romantici. De incredere. Mereu fericit 16 ani de nenoroc daca nu o trimiti.

ACUARIUM (Ian 20 - Febr 18) -
Apa il face de Incredere. Atractiv. Mare sarutator. Unic in clasa lui. Iubeste relatiile de lunga durata. Extrem de energic. Impredictibil. Va intrece spectativele tale. Nu e un luptator, dar te lasa inconstient. 2 ani de nenoroc daca nu-l retrimiti

GEMINIS (Mai 21 - Junie 20) -
Irresistibil. Agradabil. Dragostea sa e unica in clasa lui. Mare luptator. Foarte bun la AIA... Sunt amanti, no luptatori, dar totusi te pot laa inconstient. De incredere. Mereu fericit. Zgomotos. Vorbitor. Foarte COMPASIVI. Mereu cauta sa ajunga la un aranjament sau intelegere. Are un za mbe t frumos. Generosi. Puternici. CEL MAI IRRESISTIBIL. 9 ani de nenoroc daca nu-l trimiti

LEO (Julie 23 - Aug 22) -
Leu e marele vorbitor. Atractiv si apasionat. Nepreocupat. Stie cum sa se distreze. E foarte bun in tot ce face. Mare sarutator. Impredictibili. Extroversati. Cu picioarele pe pamant. Adictiv. Atractiv. Zgomotosi. Iubeste relatiile lungi si apasionate . Vorbitor. Cineva cu care n-ar trebui sa te pui. Greu de gasit. Bun cand il gasesti. 7 ani de nenoroc daca nu trimiti.

CANCER (Junie 21 - Julie 22)-
E tandru. CEL MAI SURPRINZATOR DINTRE SARUTATORI. Au mare atractiv in personalitatea lor. Dragostea sa e unica. Foarte romantici. Persoana mai draguta care vei cunoaste!
Totalmente creativi, imaginativi si vizatori. Meditabunzi. Cu mintea mereu in aer si un pic mai incolo. Extrem de aleatori si schimbatori (si mandru de a fi asa). Freak. Spontani. Povestitori de istorii mari. Extrem de timid si inchis. Nu e deloc un luptator, dar desigur te va lasa inconstient daca trebuie s-o faca. Cineva la care ai tine. 12 ani de nenoroc daca nu retrimiti.

PISCIS (Febr 19 - Martie 20) -
Tovarasul de viata. Preocupati si amabili, dar egoist in acelasi timp. Destept. Mereu e centrul atentiei. Atractiv remarcat. Mereu trebuie sa spuna ultimul cuvant si o are. Usor de gasit, greu de a tine linga tine. Cineva cu care petreci un moment distractiv. Extrem de rari dar in sens bun.. Foarte bun simt al umorului (poate schimba spre opus pe loc) !!! Ganditori. Mereu reuseste ce vrea. Iubeste sa faca glume. Foarte populari.. 5 ani de noroc prost daca nu-l retrimiti

CAPRICORN (Dic 22 - Ian 19) -
Amant care ii place sa rupa. Agradabili. Obraznic. Inteligent . Sexy. Prezice viitorul. Irresistibili. Iubeste sa aiba relatii de lunga durata. Mare vorbitor. Mereu reusesc ce vor. Iubeste sa bata Geminis la sport. Extrem de distractivi. Iubeste dsa glumeasca. Destept. 24 ani de noroc prost daca nu-l trimitoi

TAUR (April 20 - Mai 20) -
E Capcana agreziva.. Iubeste relatiile de lunga durata. Ii place sa dea lupte bune pentru cea ce vor. Extrem de extroversati. Iubesc sa ajute persoanele care au nevoie de ajutor. Buni sarutatori. Buna personalitate. Cap, tari. Preocupat. Unici in clasa lor. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Cele mai atractive persoane de pe pamant! 15 ani de nenoroc daca nu-i trimiti

SAGETATOR (Nov 22 - Dec 21) -
De Promiscuitaste Spontana. Mare atractiv. Greu de gasit, dar maret daca l-ai gasit. Iubeste relatiile de lunga durata. Au multa dragoste sa daruiasca. Cineva cu care n-ar trebui sa te bagi. Foarte frumosi. Foarte romantici. Agradabili cu toata lumne. Dragostea lor e unica. Distractivi si dulci. Au un atractiv unic. Persoana cea mai draguta care vei cunoaste! Impresionanti la AIA !!! Nu e felul de om cu care te ai baga ca ai termina plangand. 4 ani de noroc prost daca nu-l trimiti.


Pe loci....
Pregatiti! Start!
1-3 persoane = 1 minut de noroc
4-7 persoane = 1 ora de noroc
8-12 persoane = o zi de noroc
18-22 persoane = o luna de noroc
23-27 persoane = 3 meses de noroc
28- 32 persoane = 7 meses de noroc
33-37 persoane = 1 año de noroc
38 sau mai multi = o viata norocoasa

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu: