Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

luni, iunie 20

ia mai manatzi, mai!




Amanunte de sub si de langa fusta doamnei Elena Udrea!
Elena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. Şoferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (NeaMitică), originar din Pietrosu.
Într-o zi, acesta a făcut o cursa lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (născută in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena,Gabriela.
Faptul că este ţigancă a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, că: "Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc "pedigree-ul" tuturor. Sunt sigur de ce spun", a declarat artistul si omul politic de origine rromă.
Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un beţiv, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucată când rămânea fară bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a ţinut in bătătură (Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe) iar pe ceilalţi 4 i-a dat la caminul pentru copii fără posibilităţi (Costică, Pavel,Viorica şi Maria,viitoare mamă a paraşutei).
Familia Udrea a locuit în Pleşcoi, apoi in gazdă la Buzău începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabilă la ADAS. Soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău .
În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început să-şi "alerge caii", devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .
"Tanti" Petruţa îi făcea "lipeala" şi cu clienţi din Bucureşti, unde "eleva" Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă.
La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul(comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu, care, şi el venea, în timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că tălâmbul ăsta, cu gură de babă, a fost primul ei amant), ulterior, "împerecherea" stînd la baza ascensiunii politice a "independentului" Predoiu.
Prietenia din copilărie şi adolescenţă dintre Elena Udrea şi Cătălin Predoiu este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pînă astăzi, cum acest Neica-Nimeni a câştigat încrederea Dictachiorului Traian Băsescu şi a rămas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Acest mutulică a introdus-o în cercurile "bune" ale tinerilor din Buzău şi a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care îl absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P.Haşdeu), secţia limbi (?!) străine.
Unul dintre prietenii lui Cătălin Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela (aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale "Tanti Petruţa".
"Tanti Petruţa" a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii "peşti" ai Capitalei anilor '90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru'."Tanti Petruţa" îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,"prospătură" pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci, care se dădeau investitori străini aflaţi în prospectarea pieţei. Prietena şi partenera Nimfei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a şi apărat în instanţă, cam prin anul 2002, cînd acesta a primit cîţiva ani cu suspendare (apoi, borfaşul a fugit în Spania).
În paralel, Elena Udrea şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau "la produs " şi în zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde se culcau, pe bani, mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi).
Generalul Cornel Baltă ştie totul despre "cartea de muncă" a Elenei Udrea. Prinţişoru' a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunoştinţă cu tiganul Dorin Cocoş, un obscur bişniţar, care aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar. E adevărat ce spune în presă"avocata" Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocoş într-un club, dar probabil că acolo era şi "şeful" lor, Răget.
În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveşte de practicile de "magie neagră" ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Pleşcoiul natal al tatălui ei). Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu. Prin farmece şi magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocoş a luat-o de nevastă pe curviştină, deşi ştia ce "specializare" are Găbiţa şi ce muncă prestează în schema de afaceri a Prinţişorului.
"Dispeceratul" reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla pe Str. Ştefan Furtună nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar şi aproape de Gara de Nord - de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-şi primească banii şi viitoarele comenzi şi să regleze şi alte chestiuni. Iată numai cîţiva dintre membrii (sau simpatizanţii) PDL care i-au făcut "bucuria" Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteraş, Florin Popescu, GabrielOprea, Cătălin
Predoiu, consilierul ei, Ştefan Şuşai ş.a.
"Cariera" paraşutei s-a declanşat odată cu solicitarea lui Cocoş către Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fără studii, sugace amărată de la ţară, şi vorbind cu parteneru' lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocoş? -Băi Oprea, tu ai relaţii peste tot, eu sunt un ţigan amărât, bag-o bă şi tu in politică. Bă... da n-are studii. -Lasă bă,că avem bani. Si uite aşa îi făuriră o diplomă în drept, la rapid, la universitatea Dimitrie Cantemir, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul Naţional de Apărare (2000-2001 şi "profesor" din 2001), i-a băgat şi vreo 2 diplome de acolo. Mai precis, a "urmat" cursurile Colegiului Naţional de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Mării Negre şi Caucaz. Ce cunostinţe are in geopolitică, numai săracii arabi supţi o mai ştiu. Si uite aşa îi făcură un CV, mai cu bube, dar universitar. Toată tărăşenia pleacă de la restaurantul Trei Cocoşi. Dacă verificaţi, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocoş, dar pentru că trebuia să devină prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Aşa se leagă diplomele "Udrei" cu funcţiile lui Gabriel Oprea . In 1997 i-a deschis Cocoş si un butic de avocatură, şpaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luaţi la bani mărunţi şefii de la Baroul Bucureşti, ei ştiu mai bine.
Prin urmare, in "biografie" apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatură "Udrea Elena Gabriela" din Bucureşti - că de, geniul pleşcoian trebuia sa presteze (ca de altfel şi chiloţarul Gabi fixativ, ajuns din căpitan de chiloţi-izmene la hotelul Agat, unde făcea trafic cu calcan, fix general de justitie). In plus, deoarece acum era plină de ştiinţă juridică cum era odinioară plină de altceva, a fost puţin între iunie 2004 şi februarie 2005 consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, preşedinte al Comisiei Juridice şi de Disciplină, din partea PNL - unde presta la data respectivă (WTF??!!).
In politică a împins-o Virgil Asztaloş Măgureanu, care a dirijat-o pe paraşută către PSD, prin Cozmin Guşă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. În 2002 a intrat în Partidul Naţional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL.
Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD - si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta oblăduire a Chiorului. La PD, şi implicit la Traian Băsescu, a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeşte că această nimfomană din Pleşcoi s-ar fi tăvălit şi cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vântu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.
Până în octombrie 2005, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, şef al Cancelariei prezidenţiale (evident, datorita adâncii "competenţe" politico -juridice), funcţie deţinută acum de Cătălin Avramescu.
În toamna anului 2005, ea a demisionat din funcţia deţinută la Preşedinţie, invocând atacurile "profund nedrepte" îndreptate asupra sa şi a altor persoane care susţin lupta anticorupţie, precum şi faptul că nu doreşte ca prin insinuările la adresa sa să devină "o vulnerabilitate a demersurilor preşedintelui".
În 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: "Ştiţi de când aştept întrebarea asta? La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?".
Deşi nu mai era consilier prezidenţial, făcea vizite nocturne la Cotroceni, aşa cum a dezvăluit Jurnalul Naţional, Preşedinţia şi SPP, refuzând să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale, după ce şi-a dat demisia din funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale. Sursele amintite susţin că, timp de un an, ea şi-a păstrat chiar şi biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu. Întrebată despre vizitele nocturne, a răspuns sec: "Nu comentez". Întrebat şi el de ce maşina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: "Spuneţi o minciună. Confundaţi o maşină cu o femeie. Eu n-aş face confuzia asta". Apoi a argumentat ca a venit să alimenteze, că era combustibilul mai ieftin!
În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat.
Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.
Aşteptăm cu nerabdare s-o vedem in funcţia de prim ministru, apoi de preşedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte 2 prostituate celebre - Elena Lupescu si Elena Ceausescu.




WOW! 21:57:08, 17 Jun 2011
completari... : De ce nu ia nimeni in considerare ca Elena Udrea este lesbiana!! Orientarea ei sexuala naturala este spre sexul feminin/Prietenii stiu de ce....
ContraPro+36
degeaba 22:16:59, 17 Jun 2011
dan oradeanul : asteptati degeaba, NU VA AJUNGE NICIODATA!
ContraPro-7
de la Salam...din Aman 22:46:48, 17 Jun 2011
SalamSalam : sper sa ma tii minte, eu si preteni mei nu te vom uita niciodata !
ContraPro+35
bumba 23:05:22, 17 Jun 2011
unne : plesu sa raspunda personal daca a fost violet de aceasta cucuona ? se spune ca ar fi scapat de imbratisari si ar fi fugit pe cont propriu. restu; e ontologie.
ContraPro+19
Va este jena ce ati votat? 23:13:56, 17 Jun 2011
Ion : Ce tara suntem undem o panarama ca aceasta ajunge ministru? Unde un descreerat betiv, interlop si fara caracter este \"reales\"? Unde o analfabeta e \'facuta\' europarlamentar? Unde o gasca de derbedei interlopi ajung sa guverneze? Unde derbedei fura, jefuiesc si tara nu are nici o reactie? Unde cei de alta natie, batjocoresc, umilesc si tradeaza tara si tara tot nu are nici o reactie? Suntem o tara care doarme, iar somnul unei natiuni naste monstri! Treziti-va!
ContraPro+63
mda 00:04:28, 18 Jun 2011
catas : Urat articol. Desi nu suport PDL-ul, in cazul de fata dezavuez atacul murdar, specific incultilor.
ContraPro-39
UDREA = SuGe Natiunea 00:05:26, 18 Jun 2011
gusteru : Toate CURVELE si toti BETIVII ordinari conduc aceasta tara !!! cati km de P,,A ai tras pe botiK udrea ?? Ha ?? Chioru\' ti-o nimerit ciocu? TRAZNIV-AR DUMNEZEU DIRECT acolo ... ACOLO !!! Sa iti putrezeasca MUFA ... V I T A si *editat* nenorocita !!! M O R I in timp ce ti-o ... cu nemernicii astia !!! o sa ma imbat de fericire in acea zi !!!!!
ContraPro+24
Biografie oficiala ? 00:42:19, 18 Jun 2011
Cetateanul turmentat : Daca intereseta nu prosteaza, inseamna ca povestea e adevarata. Atunci cum ramine cu sifilisul politicienilor din articol ? La Stolojan e vizibil...
ContraPro+22
Fiecare pasare pre limba ei piere 00:48:56, 18 Jun 2011
Tavi : Curand, vom asista la decaderea din gratiile norocului a acestei curvistine. Politic, nu va supravietui anului 2012. Va disparea din scena, dar la cati bani a furat din functia actuala nu va mai trebui sa \"munceasca\" niciodata. Ea si cu Basescu vor fi deversati pe jgheabul de scurgere a gunoaielor istoriei romanesti si nu se va mai sti nimic de ei peste 10 ani. Prezenta lui Udrea in guvern este absolut jignitoare pentru oricine.
ContraPro+30
s-a gasit cine sa critice! 00:58:41, 18 Jun 2011
a. : atata timp cat scrii asa ceva, esti demn de somaj si nu ai nici un sens si nicio legitimitate in lumea presei. daca cineva devine ministru sau nu se judeca pe motive de integritate, competenta si cultura politica etc. si in nici un caz pe motive de inclinatii sexuale, provenienta, etnie. stii si tu asta, draga \"jurnalistule\", din moment ce nici macar nu iti treci numele sub articol. cu dispret mult mai mare fata de tine decat de protagonista articolului, a.
ContraPro-27
imi este jena dar nu i-am votat 02:42:16, 18 Jun 2011
geronimo : sintem de plins ptrca mai sint oameni care ii vor vota ptr o caldare o bicicleta sintem rusinea europei pina cind isi vor mai bate joc de mame pesionari care sint la limita saraciei CE TARA E ASTA ????????? MULTUMIM JUSTITIEI CA NU LE APROBA ABERATIILE
ContraPro+16
Elena Udrea-alternative story 03:35:43, 18 Jun 2011
Goru din Margineni : Se spune ca intr-un sat romanesc numit Plescoi era o boarfa care mugea de paduchi si latzei la fofo si de-asta nu-si gasea barbat. O chema \'Lenutza care-i miroase putza\'. Asa ca Lenutza se hotari sa-l ia de barbat pe \\\'Ion cel fara de Miros\\\'. In noaptea nuntzii, Ion intreaba pe Nutzi \\\"faa Lenutza, tie iti miroase putza?\\\" Nutzi raspunde \\\"mai, Ioane, da di unde stii tu mai, ca n-ai miros\\\". Ion raspunde \\\"da fai, da ma ustura ochii de mor !\\\".
ContraPro+8
cea mai mare vina a justitiei este 07:21:17, 18 Jun 2011
sanki : ca, nu a bagat de mult la inkisoare asemenea creaturi hidoase precum Skaraotzki-basHina, gabitza of Arabiya, mirciulica basHinescu, bleGjnar, viJdeanu, cUcos, vere-sHtoi, tokes etc
ContraPro+15
@bumba 07:58:52, 18 Jun 2011
confirm : Da, este adevarat, Ciocanitoarea s-a dat si la Plesu. Filozoful cu burta a facut o criza de isterie (ar fi dorit-o dar il inhiba, chestiuni de intelectual crestin) si a luat-o la pumni prin birou. A fost pirit, a facut o noua criza de umilinta in fata lui Basescu ca sa nu fie dat in gat (inclusiv la politie) si apoi si-a dat demisia din trupa pedelista (desi i se pregatea functii mari). Totusi, mancaul metafizic a ramas in relatii bune cu Basescu caruia i-a recomandat si bagat pe gat prieteni de-ai sai in functii cheie, filozofi si teologi ratati, imbecilii Parapievici, Baconschi, T. Paleologu, Mihail Neamtu si alti nerusinati.
ContraPro+17
MANELE PENTRU ETERNITATE ! 08:24:54, 18 Jun 2011
ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK : UN MINORITAR LA SEFIA OPOZITIEI Tiganii sunt de toate felurile : ursari, lautari, lingurari, gabori, ceangai… si in ultimul timp chiar liberali. Vezi Crin Antonescu. Antonescu s-a născut în Tulcea, Județul Tulcea. A fost crescut de tatăl său, A ramas repetent de doua ori la facultate din cauza prostiei si a lipsei de educatie caracteristica tiganilor cocalari...adica rau de gura si slabi la minte. Militia la tinut in evidenta pentru atentia acordata minorelor si minorilor. O MINORITARA LA SEFIA PUTERII lena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. În ultimele clase de liceu a devenit, efectiv, prostituată. În mod concret, ea \"presta\" la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .
ContraPro-16
Cugetare... 10:06:34, 18 Jun 2011
Traian B. : Ce se agita gao-zarii astia...Singurul lucru care conteaza cu adevarat e ca Nutzy o su-ge bine...Restul e Cancan...
ContraPro+8
De bun simt e sa ne asumam stirea 10:08:44, 18 Jun 2011
Pick : Pacat ca prin nefiltrarea tonului infor*editat*lor si anonimat se pierde autenticitatea articolului care cred ca este 80%. Cotidianul nu face bine astfel cauzei curateniei morale a societatii romanesti....
ContraPro+1
O scrisoare anonima , documentata 11:38:01, 18 Jun 2011
Accentuate : Era extrem de corect ca sa pot avea ocazia de a felicita AUTORUL acestui inscis in gazeta, altfel afir*editat*le par nule (desi se cere a fi probate din 3 surse,nu?)Si in vremile apuse se scriau epistole nesemnate, ca expresie a dragostei fata de , si fata de...insusi xx a decretat ca ano nima nu se admite(dar e buna la fitil) Asadar , bunule autor necunoscut , fii demn si semneaza-te.
ContraPro+4
Analfabeta Udrea 12:20:26, 18 Jun 2011
Doina : Acest articol a apărut acum 3-4 luni ,în Tricolorul și România Mare. Nu pot să vă spun data exactă , fiindcă nu mai pot deschide aceste ziare ( s-ar putea să fie iarăși interzise ) .
ContraPro+4
Realitate 14:17:44, 18 Jun 2011
Gigi : Nu comentez articolul si veridicitatea celor scrise.Cert este ca Udrea este imaginea femeii romance care daca nu e tata si umbla cu poalele ridicate din birou in birou nu are nici o sansa sa treaca de nivelul pozitiei de femeie de serviciu.La fel cum Basescu este imaginea barbatului roman betivan,badaran si care odata ajuns in functii se crede Dumnezeu pe pamint si crede ca are dreptul sa faca orice numai ceea ce trebuie sa faca ,nu.La fel politicianu romin este pe chipul si asemanarea noastra ,niste frustrati care strigam hotii ,coruptie saracie cind nu avem acces la ciolan si imediat ce ocupam o functie ne bagam miinile pina la cot in averea tarii,asteptam ciubucuri grase pt servicii care tin de lista postului,ne aducem rubedeniile in posturi grase si ne afisam ostentativ opulenta,ne inconjural de lingai si prostituate si devenim mici Basesti sau Boci sau Udrea ..Asa ca faptul ca acestia ne conduc si isi bat joc de noi este rusinea noastra.Asa sintem noi romanii,lenesi,lipsiti de caracter si demnitate lingai si delatori ,si ne-am ales pe cei mai reprezentativi sa ne conduca.
ContraPro+4
GUNOAIE 17:48:05, 18 Jun 2011
POKJHGFD : VAI DE MAMA VOASTRA --usl-isti--DISPERATI,DACA TE UITI LA CINE VA CONDUCE NU MAI ESTE NEVOIE DE COMENTARII,SUNTETI O HAITA DE ----usl=PSDpc+pnl=BANDA DE HOTI CARE A JEFUIT TARA,DUPA CUM SUNTETI DE DISPERATI SE PARE CA ATI INTRAT IN ANUL MAIMUTEI,HA,HA,HA, LA COSUL DE GUNOI CU VOI BESTIILO

Niciun comentariu: