Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

duminică, iunie 26

de la historia la cititori

Basescu:  "Continuăm să considerăm că abdicarea Regelui Mihai a fost un mare act patriotic, nu, a fost un mare act de trădare a interesului național al României. Pentru toată lumea Antonescu rămâne responsabil de holocaustul evreilor și țiganilor, ducerea lor în Transnistria, dar nimeni nu spune că statul român avea un șef de stat atunci, ăsta era doar premier. Unora le dăm averile iar pe alții îi considerăm criminali de război. Șeful de stat și premierul, doar fiindcă unul a fost slugă la ruși și a lăsat țara prin abdicare, îl iertăm de toate păcatele ", a spus preşedintele României, Traian Băsescu, într-o emisiune televizată care a luat în discuţie şi subiectul ediţiei curente a revistei Historia.



CITITORII:

Din RL
...." în arhive, există o notă de convorbire între 4 ochi, purtată de rege cu petru groza la data de 22 dc. 1947 (a publicat-o, în anii 90, istoricul scurtu). de acolo reiese clar înţelegerea în vederea abdicării,regele mihai solicitând, înainte, aprobarea căsătoriei cu ana de bourbon parma, iar groza promiţându-i că nu va avea probleme materiale după plecarea din ţară. nota respectivă nu doar că nu a fost contestată vreodată, dar şi în relatările regelui privind întâlnirea din 30 decembrie se face referire la ea, atunci când groza spune că "trebuie să discutăm despre problema aceea". e clar că regele aştepta aprobarea de căsătorie - altfel, cum ar fi fost posibil să fie el, suveranul ţări, convocat la bucureşti de către primul ministru, iar majestatea sa să se urce în maşină şi să vină repede?.....""""
Uite cum si-a negociat Mihai "de Romania " exit strategy , in urma lui Maniu si Bratienii erau trimisi la pensionul Aiud

Nae spune:
Totuşi, Mihai I a făcut multe greşeli datorită faptului că n-a fost deloc viteaz precum caracteriza Churchill un rege. A decretat România ca stat naţional legionar, a fost întru totul de acord cu "Războiul sfânt" dus din-colo de Nistru. La 23 august, operă colectivă, are meritul de a-l fi arestat pe Antonescu, de a fi citit proclamaţia, dar apoi a fugit imediat la Dobriţa, revenind după două săptămâni, când totul se afla la mâna comuniştilor, iar Antonescu pe mâna ruşilor. N-a mişcat un deget pentru a-i salva pe Maniu, pe Brătianu, pe alţii, iar pe Antonescu, deşi ştia că era în tratative pentru armistiţiu şi primise în acest sens o telegramă, ajunsă însă pe mâ-na lui Maniu şi apoi a regelui, l-a trâdat, iar apoi l-a condamnat la moar-te, refuzând să semneze graţierea. A abdicat "de bună voie", şi nu cu pistolul la tâmplă. Aşa ceva s-a petrecut cu Antonescu, în timpul rebeliunii legionare, dar generalul nu s-a speriat, De fapt, abdicarea e rezultatul unui fel de târg târg. Sigur, toate acestea s-au petrecut în împrejurări cu totul deosebite, Mihai I având permanent deasupra sabia lui Damocles. Nu pricvep de ce actualul preşedinte al ţării se preface a uita acest lucru.


Anonymus spune:
"Intreaga Elită creştină a Naţiunii Române a suferit o adevărată tragedie, după Actul de trădare regal de la 23 August 1944, prin întreg concursul factorilor de conducere ai ţării.
Grupul de conspiratori, girat de Mihai I, au pregătit momentul favorabil loviturii de stat, care să coincidă cu o ofensivă generală a Armatei Roşii pe frontul din Basarabia. Era de fapt o invitaţie monarhică, incredibilă, de a ne invada ţara.
Discursul regal rostit la Radio în care se afirma că România a încheiat armistiţiul cu sovieticii, a făcut ca Actul trădării Naţiunii de la 23 August 1944, să devină Trădarea fără precedent din întreaga istorie universală, actul cel mai mizerabil şi cel mai abject, prin care Mihai I şi-a predat Naţiunea creştină în mâinile bolşevicului-inamic ateu, spune profesorul doctor in istorie, Gheorghe Constantin Nistoroiu , citat de ZIARISTI ONLINE care consemneaza si acum caracteriza într-un rezumat, ca o scrisoare deschisă, Actul regal de la 23 August 1944, către o autoare franceză de istorie contemporană a României, generalul Platon Chirnoagă:
„Vă puteţi imagina, doamnă, pe politicienii cu responsabilităţi în Franţa cerându-le germanilor, în timpul războiului, să preia ofensiva şi să distrugă Armata franceză ?
Şi, dacă un astfel de fapt s-ar fi întâmplat, cum l-ar califica legile pentru apărarea statului francez ? (…)
În noaptea de 23 August, regele Mihai anunţa la Radio că fusese semnat un armistiţiu cu sovieticii (…)
De fapt armistiţiul nu a fost semnat până pe 12 Septembrie, la Moscova.
Trimişii regelui au suferit acolo cea mai grea dintre umilinţi; au trebuit să aştepte 15 zile, înainte de a li se face cunoscute condiţiile impuse de către URSS, pe care au trebuit să le semneze fără să crâcnească.
În timpul acestor 15 zile, trupele sovietice ocupaseră întreaga Românie.
Astfel, au făcut imposibilă orice reacţie din partea ţării care, cu siguranţă s-ar fi produs dacă s-ar fi cunoscut condiţiile înainte de a se semna. Dat fiind că nu se semnase armistiţiul, toate trupele române, care se aflau pe frontul din Moldova şi Basarabia şi care încetaseră focul, după ordinul regelui Mihai, au fost făcute prizoniere de către ruşi; soldaţii şi ofiţerii au plecat captivi către Rusia. Aşa că a fost o capitulare şi nu un armistiţiu.
Exista aici un rege care îşi preda armata duşmanului.
În ce ţară din lume poate fi găsit un şef de stat asemănător? Pe 20 Iulie 1945, i s-a decernat prin mareşalul Tolbukhin din ordinul lui Stalin „Ordinul Victoriei Sovietice".
Tristă onoare de a fi decorat de către duşmanul de moarte al poporului său!"


Subiectul este sensibil doar pentru cei care au inceput sa invete istoria unuia ca Patapievici sau etc. Presedintele a facut ceea ce Iliescu trebuia sa faca!Iliescu a fost impiedicat doar de de servilismul sau fata de rusi si de lasitatea care l-a caracterizat dintotdeauna. Regele a tradat Armata, poporul si Tara. In mai multe randuri. Cititi parerile reginei mame, Elena, amanta unui rang nobiliar Italian (declaratia facuta pe peronul garii din Venetia anilor 1940!)si veti vedea care sunt adevaratele sentimenete ale acestor regi straini de neamul romanesc. Pentru regi , banii Romaniei erau tot ceea ce interesau fetele lor divine. Ura si dispretul fata de acest popor i-au caracterizat. Nu mai incercati sa salvati monarhia, via PNTCD si Ciorbea, deoarece este deja un fapt istoric consumat. Este grav . Mai grav, dupa ce au plecat din Romania cu vagoane de aur, obiecte de arta si alte valori(cautati si cititi opisul incarcaturii vagoanelor regale) cu ingaduinta sovieticilor, mai au si nesimtirea de a mai cere, ceea ce de multe ori nu li se cuvine si folosesc chiar mituirea judecatorilor in acest sens(retrocedarea pamanturiloir vecine lacului Snagov) Da! Regele a fost un tradator. A acceptat legionarismul in Romania, a tradat armata (23.ag.1944) prin capitulare neconditionata (armistitiu se semnha in septembrie 1944 la Moscova) si prin aceasta a facut mai multe de 175.000 de victime prin prizionerat sovietic din randurile militarilor romani, a semnnat decretul de urmarire a asa zisilor criminali de razboi in timp ce unii dintre acestia isi dadeau viata pentru respectarea juramantului militar(pt.tara si rege) si multe altele. Si-a tradat inclusiv clasa politica , taranisti, liberali, conservatori, care prin efectuarea Monstruasei Coalitii din 1866 deschisesera calea aducerii "Hop-in -tolurilor"in Romania. Sunt de destestat si de transmis generatiilor viitoare ca au fost tradatori care au actionat nu in numele si in interesele acestei tari, straine lor, ci doar in interes personal. Ca unele decizii s-au nimerit a fi benefice Romaniei, de necontestat. A se citi istoria. Apreciez, personal, ca in tot mandatul sau Traian Basescu a a adus marri deservicii Romaniei. De data aceasta insa fost un adevarat roman si patriot , peste capul lasilor si vanzatorilòor de tara actuali si a spus ca :REGELE ESTE UN TRADATOR. Este oare suficient a fi patriot si presedinte adevarat , doar o singura data, sau gestul sau are conotatii politice pe care doar el sin guvernul maghiar le inteleg? dOMNULE PRESEDINTE, NU VINDE ROMANIA , LA FEL CUM A FACUT SI BALBAITUL , MARIA SA, …BLESTEMAT SA-I FIE NUMELE LUI SI URMASILOR , URMASILOR SAI DE TRADATORI SI SCARBAVNICI!


gi57, 24 Iunie 2011 |
" un şef formal al statului...." Dl Nistor probabil coleg de studii aprofundate de istorie cu Crin Antenescu o comite din nou !
Pai daca era sef formal cum mama naibii facea el intelegeri cu agentura sovietica din Bucuresti pentru a capitula ?
Un sef FORMAL al statului ar putea sa dispuna arestarea PM si a ministrului de externe ??
Un sef FORMAL semna un armistitiu UNILATERAL pe care rusii l-au ingorat timp de saptamani bune in timp ce incarcau trenuri intregi de soldati romani prizonieri care depusesera armele supunandu-se ordinului regal a; "sefului formal al statului "pentru ai trimite in Siberia unde majoritatea si-au lasat oasele ??
Bunicul meu - locotenent de artilerie - a cazut prizonie la cotul Donului .
In lagar i s-a propus sa treaca ca ofiter in divizia de tradatori Horia Closca si Crisan cu care au venit in tara toate otrepele comuniste sau convertite la comunism .
Trebuia sa depuna un nou jurmant de credinta catre .... URSS
A refuzat motivand ca el deja a jurat credinta regelui lui si alt jurmant nu mai face .
A fost felul lui de a NU ABDICA.
L-au eliberat in anii 60 de abia eu eram copil si il tin minte ca a veni acasa in manta militara si cu o gamela de aluminiu - singura lui avere din anii de lagar la Gulima .
Camarazii lui care nu "s-au descurcat" si nu "s-au adaptat noilor vremi " au murit toti de extenuare si de boli in lagarele din Siberia .
Ei nu erau adeptoo vechiului proverb romnesc "capul plecat sabia nu il taie " !!!
Si toate in numele onoarei si al cuvantului dat !!!
Smeckerii din divizia HCC au prins toti posturi de stabi si de politruci in noua aramata "populara "in care pana si analfabetul de ceausescu era general colonel .
Si-au vazut nepotii crescand (si devenind PSD isti loiali) si au imbatranit mancand pensii uriase de ilegalisti .
Bunicul meu a murit la 6 luni de la eliberare avand ca singura avere gamela de alumniu (made in USA - ajutor american pentru Ivan) si o medalie cu plangica si cu coroana pe ea cu care ma jucam eu ca si copil
In vremea asta dandy ul asta fonfait facea colectie de Jeepuri Willis si era spaima soselelor romane cu masinile lui de curse si era idolul ceaiurilor dansante .
Marea lui isparava de eroism a fost ca s-a lasat manipulat de regina mama si de agentura sovietica infiltrata la palat sa aresteze maresalul - halal conducator simbolic cum il face "profesorul "Nistor .
Se tot vantura fraza "abdicare fortata "' - ORICE abdicare este un act fortat nimeni nu abdica de buna voie . Partea grea cu abdicatul este sa iti asiguri "exit strategy" adica sa aranjezi cu generalul Sanatatescu sa scoata cateva tablouri de patrimnoniu din tara si sa le duca in Elvetia si alte maruntisuri care tin de un trai tihnit .
Asta in timp ce zecile de mii de soldati romani care ai jurasera credinta luati prizonieri datorita naivitatii sale prostesti si a grabei de a inghiti ca pelicanul minciuna rusilor ca il vor lasa sa se joace de-a regele putrezeau in Siberia in minele de uraniu sau de carbune .
Alta mare gugumanie este teza regelui sarac care a plecat doar cu hainele de pe el !!!!
Numai medalia Popeda de la rusi - diamante incrustate pe platina - facea in jur de o suta de mii de dolari la cursul din 45 !!!
Nimic nu este mai amuzant azi decat sa vezi figuri comunistoide , membrii MARCANTI ai PSD sarind revoltati in apararea "majestatii sale" Regele Mihai !!!!
Toti uitam ce vanatoare cu haitasi a facut ministrul Ursu pe DN1 cu "fostl rege Mihai "cum declarau ritos atunci PSD istii si cat de revoltati erau cu totii ca a venit Mihai sa ceara inapoi castelul poporului Peles !!!
Toti uitam de asemenea cate asigurari dadea casa regala ca daca le da voie Iliescu in tara nu au nici un fel de pretentie patrimoniala - pentru ca acum sa traga si de centrala termica de la Peles sa o ia inapoi .
Asa de mult si-a iubit regele tara si " popo '' ul "' - (cei mai in varsta care l-au auzit vorbind stiu la ce ma refer) incat 4 fete din 5 nu stiu o boaba romaneste iar sotia colonelui de opereta Duda vorbeste romana ca un feldbel de intendenta prusac .
Regina cel putin nu a fost auzita de nimeni nici macar zicand "Ana are mere "in limba romana in schimb tooata familia inclusiv ginerica morganaticul PSD stiu foarte bine un singur cuvant : RETROCEDARE .........SCHNELL !!!
Nea Mish NU poate fi un erou al poporului roman , eroi sunt aia fara mormant si fara cruce care zac acum in stepele rusesti pentru ca au crezut in onoare si in juramantul dat .
Si au mai si crezut in indemnul "du-te la ostire pentru tara mori ....""
Niste prosti .... nu s-au descurcat ca Mishu noul amic al lui Ilici Iliescu si a clonei lui Tatarescu Chucky Antenescu



Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane ! spune:
Un rege trebuie sa-si asume tot ce decurge din statutul sau, nu doar avantejele: huzureala, luxul, nemunca. Adica e rege cat timp e bine, iar la greu da bir cu fugitii ? Ca sa cada tot timpul in picioare, ca pisica ? A invatat retardatul asta fonfait la scoala de Constantin Brancoveanu care a ales sa moara impreuna cu copiii lui decat sa renunte la credinta strabuna, asa cum i-au cerut turcii ? Sa le fie rusine tuturor celor care iau apararea acestui parazit hot si criminal care l-a dat pe mana rusilor (evreilor) pe Maresalul Ion Antonescu, eroul romanilor, ca sa-si salveze pielea !

Niciun comentariu: