Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

miercuri, mai 2

Madonna - Sex


Madonna - Sex, originally uploaded by Coilhouse.





Madonna Sex 4

Un comentariu:

Anonim spunea...

Stimat domn, nu am timp de politica Romineasca, insa permiteti-mi sa rezum ce impresie mi/au dat postarile dumneavoastra, asa rapid cum le-am parcurs:
1. postarea de azi despre UE si USA. Sunt uimita: mi-ati tradus cumva, rezumatul capitolului al 4lea al diyertatiei mele de master in specializarea 'Diplomatie',in limba Engleza, pe care l-am terminat azi?
2. poyele cu Madonna sunt reale? Fiindca yau ca mie imi place talentul si munca depusa de ea, contrar ca nu ma incinta decit citeva videoclipuri ale ei si atit. Rezumind, Europa si America si Asia au devenit toate tarile in care numai si numai tirfele si cele pline de pile si bani, au succes?
3. interesante foto cu pisici..astept si cu citiva ciini cu ochi albastri gen Huski si unii lupi cu ochii negri..dar nu multi ciini. Totusi, cel mai bine ar fi sa postati poze cu pantere negre, cu lei si familii de lei(in actiune numai) si cu tigri. Ce spuneti?
4. imi cer scuye ca nu vreau sa ma semnez, dar sper ca ne vom intelege..asa, ca intre Romini din acei culti si experimentati si care urasc din tot sufletul componenta noului guvern USL, incepind cu noul Premier si cu evreicele, tirfele, tiganii, taranii si copiii lui!!Nu ma intelegeti gresit, nu tin cu niciun partid din Rominia, insa e inadmisibil ca poporul nu da jos intreaga componenta a acestui guvern USL!