Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

marți, martie 15

Platforma lui Cornel Dinu?



Ne marturisim uimirea cu care am primit urmatorului mesaj. Chiar exista asa ceva? Nefiind siguri, am ales sa-l publicm aici--deci nu la poante sau pe pagina principala. In masura in care comentariile dvs. ne vor ajuta sa elucidam povestea poate schimbam locatia.

Platforma lui Cornel Dinu

Stimati bucuresteni, conjunctura geopolitica din lume, recrudescenta unor inefabile si malefice entitati ce poarta spectrul unor ancestrale duplicitati exhaustive ar fi necesar sa ne convearga cerebralitatea creierului catre gasirea unei unice si indimenticabile solutii pentru salvgardarea urbei noastre bantuite de atata amar de evuri de morbul turpitudinii si al redundantei mizantropice.

Deci, dupa cum probabil v-ati dat seama din exordium-ul de mai sus, m-am hotarat sa va fiu primar. Nu,inca nu trebuie sa-mi multumiti, ci mai intai sa meditati cu profunzime tautologica la vorbele unui mare geniu al filozofiei secolului al XVIII-lea, contele Cagliostro, care spunea "Nu va ganditi la ce puteti face voi pentru altii, ci la ce poate face altul din voi".

Caci, parafrazandu-l si completandu-l pe vestitul ganditor elin Termopile, demosul constituie vectorul transcendentalitatii rictusurilor societatii si de aceea introspectia ergonomica nu se poate fundamenta decat prin generalizarea individuala a ezoterismului latent

2 comentarii:

Anonim spunea...

frumoasa dentalarie de cuvinte imi aduce aminte de "sinergia faptelor" si "meandrele concretului" ale altui personaj cu mult mai faimos. oricum, cine s-a jucat cu aceste vorbe este de un de un manierism de laudat. apreciem citatele si incercarea de a-l ridica pe domnul dinu pe acelasi piedestal pe care va sta si un alt mare fost viitor primare, domnul vanghelie, cunoscut pentru celalalta extremitate a exprimarii in limba romana.

Anonim spunea...

ia lasa-ma dom'le, ce-i cu sforaiala asta ? merita publicata la poante