Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

joi, februarie 11

Vinul și cancerul.




Binefacerile VINULUI

Vinul este un produs miraculos ptr. a omorî celulele canceroase El este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia

De ce nu suntem noi la curent cu asta?
 

Ptr. că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le aduce imense beneficii. 

Gustul vinului este agreabil și nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Dacă aveți posibilitatea, plantați o viță de vie în grădina voastră!

Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie ptr. a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporații?

 Puteți să consumați fructele în maniere diferite: puteți să mâncați pulpele, să faceți suc, să faceți băuturi, șerbet, patiserii, etc. 

Vinului i se atribuie multe virtuți, dar cea mai interesant este efectul produs asupra chisturilor și tumorilor.

 Acesta este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate variantele de cancer. Se consideră de asemenea ca un agent antimicrobian cu larg spectru care controlează infecțiile bacteriene și cu ciuperci, este eficace contra paraziților interni și a viermilor intestinali, regularizează tensiunea arterială foarte înaltă și este antidepresiv, combate tensiunea și bolile nervoase. 

În Elveția șoselele supraterane au fost înlocuite cu drumuri subterane, iar terenurile au fost date în circuitele agricole special numai pentru cultivarea vitei de vie. 

În Elveția, care este țara farmaceuticelor, s-a constatat că-i mai bine pentru elvețieni să consume în mod moderat vin, nu medicamente ucigătoare.

Sursa acestei informații este fascinantă; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanți de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de ani de încercări efectuate în laborator, după 1970, extrasele au relevat că vinul distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înțelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas... 

Componentele acestei plante au demonstrat că acționează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal în lume, ptr. încetinirea creșterii celulelor canceroase și ce este încă foarte uimitor că acest tip de terapie și cu extract de lămâie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afectează celulele sănătoase!

            Institutul de Științe în Sănătate, Les Breuleux, Suisse.             

 

 

Niciun comentariu: