Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

vineri, februarie 3

La o femeie, fiecare bărbat observă altceva, din cauza zodiei lui


Vărsătorul remarcă prima dată la o femeie modul în care ea vorbeşte şi cât de timidă sau îndrăzneaţă este. În relaţia cu o femeie, pentru el este important să existe o potrivire magică în conversaţii, anunţă eva.ro. Este atras de acea femeie care pare lipsită de orice prejudecată şi inhibiţie, anunţă!

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Peşti va remarca prima dată la o femeie cât de superficială este ea. El şi-ar dori să vadă că nu te preocupă doar rujurile şi maşinile luxoase. Ar vrea să surprindă frumuseţea ta naturală şi să vadă că îl apreciezi pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce are.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecul va remarca prima dată la o femeie ce fel de comportament are faţă de el, mai exact, cât de disponibilă pare ea. Acest nativ are nevoie de o provocare, aşa că şi-ar dori să vadă că nu eşti o pradă uşoară. Femeile înfumurate, care se joacă cu răbdarea lui îl atrag în mod inexplicabil.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurul remarcă prima dată la o femeie ce vrea ea să transmită prin modul în care se îmbracă, se coafează şi interacţionează cu bărbaţii din jurul ei. Ar vrea să vadă că emani eleganţă, nu vulgaritate.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni remarcă prima dată la o femeie râsul. Dacă ştii să râzi cu poftă la glumele lui şi să-i serveşti replici pline de umor înapoi, acest bărbat te va considera instantaneu foarte sexy!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Racul remarcă prima dată la o femeie cât de uşor poate fi ea cucerită. În sinea lui se va întreba dacă este suficient de bun pentru tine. Dacă iei iniţiativa şi îţi arăţi interesul pentru el, îl vei încuraja să renunţe la inhibiţii.

Leu (22 iulie - 22 august)

Leul remarcă prima dată la o femeie cochetăria, iar mai apoi, simţul umorului. O femeie care arată ca scoasă din cutie îi va atrage imediat privirea, iar una care îi inspiră multă voie bună şi îl face să râdă îi menţine privirea aţintită asupra ei.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Bărbatul din Fecioară trece repede peste aspectul fizic şi remarcă cu adevărat la o femeie ce are ea în cap. Observă foarte repede, din felul în care vorbeşti şi te comporţi, dacă ai o cultură şi o inteligenţă care să-l stimuleze să te cunoască mai bine.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din zodia Balanţă remarcă prima dată la o femeie stilul ei: cum se îmbracă, cum se coafează, cum îşi asortează accesoriile. Acest nativ pune ochii pe tine dacă observă că ai un stil unic, feminin şi plin de imaginaţie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul remarcă prima dată la o femeie privirea. O privire plină de mister îl atrage pe loc. Ar vrea să vadă că îţi ascuţi armele de seducţie şi eşti gata de atac. O femeie care emană sex prin toţi porii îl seduce garantat.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul remarcă pentru prima dată la o femeie naturaleţea ei, fie că este vorba de cum arată sau cum se poartă. Îi sare în ochi o femeie care zâmbeşte sincer, care râde cu gura până la urechi, care reacţionează natural, fără teama de a pica în ridicol.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul remarcă prima dată la o femeie ţinuta prezentabilă. Pentru el contează să arăţi fantastic la braţul lui. Da, tinde să te considere trofeul lui. Ca să-l atragi într-o relaţie, trebuie să-i arăţi că frumuseţea şi inteligenţa merg mână-n mână în cazul tău.

Chaucer's Astrolabe

Niciun comentariu: