Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

miercuri, ianuarie 18

Eroscop 2006





Berbec
La inceputul lui 2006, sexualitatea si energia ta vor fi revitalizate si va trebui sa le folosesti intr-un mod creativ. Vei fi perfect constient(a) de efectele iubirii si de fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita. Momente ca acesta nu se repeta foarte des si, fara indoiala, este o ocazie de a-ti imbunatati propriile calitati psihologice. Sexualitatea nu este doar un schimb de energie pentru tine, ci si o modalitate de a intelege si de a-ti cunoaste mai bine propria persoana, prin intermediul relatiilor cu persoanele din jur.

Si in jurul lui martie vei remarca o crestere a energiei sexuale, care in anumite momente este posibil sa se manifeste intr-un mod exploziv. O relatie sexuala satisfacatoare necesita auto-control, angajament si dorinta. Adevarata dragoste trebuie neaparat sa contina si aceste "ingrediente". Putin mai tarziu in an, un aspect armonios al lui Venus si Pluto te va ajuta sa faci un pas important in atingerea unui nivel inalt in viata sentimentala, prin faptul ca iti va aduce un val de energie sexuala si, cel mai important, controlul asupra acesteia. Sexualitatea necontrolata este opusul fericirii si implinirii intr-un cuplu. Pe de alta parte, o viata sexuala realizata inseamna o viata de cuplu implinita.

Iulie 2006: Tranzitul lui Marte, dar si cel al lui Pluto determina o crestere a energiei sexuale si vitale in aceasta perioada. Sexualitatea este strans legata de increderea in sine, iar aceasta din urma va determina o crestere a energiei totale si te vei transforma intr-un adevarat magnet pentru sexul opus. Este o perioada buna pentru a intensifica relatia dintre aceste doua tipuri de energie, vitala si sexuala. Daca ai o viata sexuala satisfacatoare, vei observa ca energia fizica va creste.

In 2006, un Varsator, un Leu sau un Taur este posibil sa joace un rol semnificativ in viata ta. Relatiile scurte, reale, nu constau intr-o risipa inutila de energie, ci intr-un schimb de incredere, intelegere intre tine si partenerul(a) tau (ta). Cand exista increderea si respectul reciproc, se realizeaza un schimb de energie sexuala, nu o pierdere a acesteia.

In septembrie si noiembrie, Berbecii vor descoperi ca dorinta este o inclinatie naturala pe care vor invata sa o foloseasca in avantajul lor. Daca aceasta dorinta este insotita de sentimente si ganduri pe masura, poate deveni baza fericirii si a realizarii personale. Este foarte important ca dorinta sa vina o data cu descoperirea personalitatii si nu invers, caz in care, mai devreme sau mai tarziu, lipsa satisfactiei se va face simtita. Daca vei cauta numai placerea sexuala, nu te vei putea relaxa si nici nu vei reusi sa dezvolti relatia cu partenerul(a).

Taur
Anul 2006 incepe cu o adevarata explozie pentru tine. Tranzitul lui Pluto este destul de lent, iar acest aspect indica in special regenerare si revitalizare. Acest aspect astrologic iti activeaza simturile si instinctul sexual, pe care va trebui sa le controlezi si sa le folosesti in mod creativ.

Viteza variabila a lui Pluto face ca acest aspect sa apara in etape diferite ale vietii. Poate aparea in segmentele de varsta 50, 60 sau chiar 70, in functie de anul in care te-ai nascut, si poate fi definit ca o "renastere sexuala". Din aceasta cauza, este posibil ca unii oameni care fac parte din aceste segmente de varsta sa fie foarte interesati de aspectele sexuale si chiar sa-si schimbe obiceiurile, din punct de vedere sentimental.

Este recomandabil sa fii rabdator(oare) si sa reflectezi asupra acestor schimbari, de vreme ce esti predispus(a) sa iei decizii pripite in viata sentimentala. Realitatea arata ca viata sexuala nu are o limita de varsta. Asa ca incearca sa depasesti tabuurile care pana de curand au limitat libertatea sexuala in aceasta etapa a vietii. La mijlocul lui 2006, este important pentru tine sa intelegi ca relatia sexuala se desfasoara, de fapt, pe trei niveluri: fizic, emotional si mental.

O relatie sexuala veritabila este un proces in care aceste trei componente se dezvolta simultan, dand nastere energiei fizice, psihice si mentale. Din mai pana la inceputul lui decembrie, este posibil sa observi ca viata sexuala nu mai este la fel de bogata ca in anii trecuti; in orice caz, experienta, maturitatea si chiar forta mentala se vor dezvolta mai mult, iar acest lucru este mult mai important pentru tine.

Vei putea chiar sa traiesti un nou inceput alaturi de partenerul(a) tau (ta), printr-o mai buna intelegere in alte segmente ale vietii. Vei reusi chiar sa te intelegi mult mai bine si pe tine atunci cand iti vei analiza sentimentele si trairile.

La sfarsitul lui 2006, un aspect armonios dintre Venus si Pluto te va impulsiona sa faci un pas important in viata sexuala prin nivelul ridicat al energiei, dar si prin controlul asupra acesteia. Lipsa controlului asupra energiei sexuale este opusul fericirii si implinirii unui cuplu.

Gemeni
Energia ta sexuala va creste destul de mult la inceputul lui 2006, datorita tranzitului lui Marte, dar si celui al lui Pluto. De asemenea, vei remarca si o crestere a energiei vitale, in general, care va determina si o crestere a atractivitatii pentru cei din jurul tau, asa ca vei fi oarecum irezistibil(a) pentru sexul opus, lucru ce te va face sa fii mai increzator(oare) in fortele proprii. Energia sexuala este o parte a energiei vitale, iar cand prima este folosita adecvat, se poate observa o imbunatatire a energiei vitale, in general.

Daca ai o viata sexuala implinita, vei observa ca energia ta generala va creste. Deci, a face dragoste nu inseamna doar a consuma energie, dar si a crea o energie benefica prin schimbul de incredere, intelegere si echilibru psihologic intre tine si partenerul(a) tau (ta). Astfel, tu si partenerul(a) tau (ta) puteti "exploata" aceasta sursa de energie doar atunci cand exista sentimente puternice care va leaga si incredere reciproca.

In dragoste, este necesar sa acorzi o importanta la fel de mare atat formei, cat si fondului. Mai exact, nu privi actul sexual doar ca pe o modalitate de a-ti elibera energia, ci ca pe o adevarata investitie in viata sentimentala.

In august 2006, planetele Marte si Pluto iti vor influenta energia vitala, determinand o crestere a acesteia. Energia sexuala este o manifestare a energie vitale si exista o relatie stransa intre acestea doua. Este un moment bun pentru a-ti analiza sentimentele si dorintele, pentru a canaliza aceste impulsuri de energie intr-un mod adecvat. Daca vei reusi sa faci acest lucru, vei reusi sa-ti sincronizezi viata sexuala cu persoana iubita.

Daca vei reusi sa percepi sexualitatea ca pe o suma a unor elemente nu numai fizice, ci si psihice si mentale, vei reusi la sfarsitul lui 2006 sa-ti pui amprenta asupra evolutiei relatiei tale. Din aceasta perspectiva, a fi implicat intr-o relatie sentimentala inseamna a realiza o conexiune psihica si mentala intre tine si persoana iubita.

La sfarsitul anului 2006, daca nu ai inca pe nimeni, foloseste aceasta perioada pentru a te descoperi si pentru a deveni constient(a) de creativitatea ce te caracterizeaza. Increderea in sine pe care o afisezi va fi ca un magnet pentru sexul opus si este posibil ca o anumita persoana sa-ti dea tarcoale.

Rac
In ianuarie 2006, un aspect astrologic care va dura cateva zile va fi o ocazie minunata, ale carei efecte vor fi cu adevarat vizibile. Senzualitatea si capacitatea de a iubi se vor afla in aceasta perioada la cel mai inalt nivel, te vor transforma intr-o persoana creativa si iti vor intensifica trairile.

Mai tarziu in an, tranzitul lui Jupiter va crea o situatie mai putin armonioasa, care totusi iti va intensifica simturile si iti va afecta energia, dar care te va determina sa fii permanent in cautarea fericirii. Cu siguranta, in aceasta perioada vei avea experiente placute legate de dragoste, frumusete sau relatii interpersonale, te vei simti bine si vei rade tot timpul. Acestea se vor intampla pentru ca ai plecat in cautarea fericirii.

Mai 2006 va fi o perioada buna pentru a-ti exprima liber sentimentele, pentru a fi in totalitate sincer(a) cu tine si cu persoana iubita. Pentru a-ti impartasi sentimentele partenerului(ei), este necesara o atmosfera de incredere si respect. Daca aceste doua componente sunt prezente, vei demonstra ca plictiseala si monotonia nu au nimic de-a face cu dragostea adevarata. Este intotdeauna ceva nou de experimentat, de comunicat sau de pus in practica.

Sexualitatea nu ar trebui sa-ti consume energia inutil, ci sa-ti elibereze si sa-ti revitalizeze forta personala. Mai tarziu in an, o conjunctie a lui Marte si Pluto iti va activa energia sexuala si sentimentala. Va trebui sa constientizezi aceasta energie sexuala, deoarece este foarte puternica si face parte din "energia vitala totala".

Acest val de energie isi va face simtita prezenta la nivel fizic, emotional si mental. Asta inseamna ca un cuplu trebuie sa fie constient de toate aceste niveluri pentru a avea o viata sentimentala implinita. Este necesar pentru a atinge aceasta implinire, sa va completati din punct de vedere fizic, sa aveti o dinamica emotionala adecvata, un nivel corespunzator de comunicare si, bineinteles, scopuri comune in viata. Iar tu vei face tot ce este nevoie pentru a atinge toate acestea.

Va trebui sa inveti sa folosesti acest val de energie pe care-l vei primi in 2006 pentru a-ti consolida relatia sentimentala sau pentru a face noi cuceriri, daca esti singur(a).

Leu
In prima parte a anului 2006, planetele vor crea o conjunctie ce va aduce o perioada armonioasa, caracterizata de o intensificare a sentimentelor si a trairilor. Vei avea abilitatea de a exprima foarte clar aceste sentimente, fara timiditate sau complexe. Esti sigur(a) de sentimentele tale si vrei sa le revitalizezi prin impartasirea acestora partenerului(ei). Daca va exista o intelegere buna intre tine si persoana iubita, vei reusi sa-ti canalizezi energia si asupra altor aspecte ale vietii tale.

Daca esti indragostit(a) de cineva si nu ai reusit pana acum sa-i marturisesti, acesta este momentul ideal pentru a-ti exprima sentimentele, mai ales ca este o perioada in care stii exact ce-ti doresti si ce simti. Vei reusi sa scapi de toate sentimentele de nesiguranta pe care probabil le-ai avut pana acum.

Daca ai deja pe cineva, foloseste aceasta sansa pentru a-i face declaratii de dragoste, revitalizand astfel sentimentele ce va leaga. Sexualitatea este cladita pe mai multe niveluri. A face dragoste implica nu numai partea fizica, ci si cea emotionala si mentala. Este foarte important pentru un cuplu sa constientizeze aceste lucruri, deoarece "scanteia" se aprinde in special la aceste niveluri. Daca intr-un cuplu este prezent doar elementul fizic, probabil ca nici nu este vorba despre dragoste adevarata. Va trebui sa realizezi un echilibru intre intelegerea mentala si cea psihologica pentru ca flacara iubirii voastre sa arda din ce in ce mai tare.

In jurul lui iunie, vei fi oarecum hipersensibil(a) si te vei simti neglijat(a) sau vei fi ranit(a) de anumite situatii emotionale care ar putea aparea. Nu privi aceste situatii dintr-un punct de vedere personal sau susceptibil, pentru ca este posibil ca valoarea lor reala sa fie distorsionata. Decat sa dramatizezi, mai bine ai profita de acest moment pentru a cobori tonul si a-ti clarifica situatia sentimentala; incearca sa vezi care sunt, de fapt, cauzele care te determina sa reactionezi astfel.

Din aceasta cauza, este recomandabil sa nu iei decizii pripite referitoare la partea sentimentala, in aceasta perioada. De vreme ce nimic nu te va multumi, asteapta o stare emotionala neutra si calma pentru a te hotari ce drum sa urmezi.

Pana in toamna lui 2006, vei avea un rol important in evolutia sentimentala a partenerului(ei) tau (tale), de vreme ce vei reusi sa stabilesti un echilibru intre partea fizica si cea sentimentala.

2006 va fi un an grozav pentru a-ti analiza relatia sentimentala si pentru a pune in practica tot ce iti doresti din punct de vedere sexual. Te vei bucura intens de fiecare clipa, de vreme ce iubirea presupune constientizarea fiecarui act, fiecarui gest, sentiment sau gand.

Fecioara
La inceputul lui 2006, vei deveni constient(a) de faptul ca timpul maturizeaza intr-un anumit fel un cuplu. Vei mai realiza ca exista o stransa legatura intre activitatea sexuala si responsabilitate. Pentru a avea o viata sexuala cat mai buna, este necesar inainte de toate sa te cunosti pe tine, sa stii ce iti doresti cu adevarat, iar apoi sa incerci sa-ti cunosti partenerul(a) cat mai mult.

Daca nu ai o relatie stabila si esti intr-o adevarata "campanie" de cautare, este indicat sa analizezi foarte bine caracterul persoanei respective. O relatie sexuala pasionala nu este foarte valoroasa atunci cand caracterele persoanelor sunt opuse si mai tot timpul ies scantei. Este de preferat sa cunosti cu adevarat o persoana din punct de vedere psihologic inainte de a incepe o relatie, altfel este posibil sa ai de suferit.

Este foarte important pentru tine sa ai o viata sexuala activa, dar sa ai in vedere si compatibilitatea emotionala si intelegerea cu partenerul(a) tau (ta).

In martie, este posibil sa cunosti multi oameni noi si, daca nu ai o relatie stabila, este posibil ca una dintre aceste persoane sa te impresioneze si sa te atraga. Dar daca esti implicat(a) intr-o relatie, va trebui sa tii in frau aceste "porniri", pentru a nu-ti pune in pericol actuala relatie. Loialitatea este un element esential intr-un cuplu.

In octombrie, este posibil ca o persoana sa-ti deschida noi drumuri si sa te ajute sa explorezi noi teritorii, atat din punct de vedere sentimental, cat si sexual. Va fi oarecum o revelatie pentru tine, iar aceasta persoana poate fi o noua cunostinta sau poate fi chiar partenerul(a) tau (ta), pe care, cu aceasta ocazie, il (o) vei redescoperi. Este nevoie sa exprimi ceea ce simti si sa te bucuri de compania sa. Lasa-te dus(a) de valul iubirii. Vei ajunge exact acolo unde iti doresti.

La sfarsitul lui 2006, vei reusi sa lasi in urma toate grijile si sa te bucuri cu adevarat de viata ta sexuala, care in decursul acestui an se va imbunatati considerabil. Iti vei face mai mult timp pentru tine si partenerul(a) tau (ta) si te vei concentra mai mult asupra relatiei sentimentale.

Balanta
Pentru tine, anul acesta este unul al sinceritatii. Vei spune liber ceea ce simti si nu te vei lasa influentat(a) de parerile altora, mai ales in viata sentimentala. Comunicarea cu partenerul(a) va fi la un nivel inalt si poate din aceasta cauza vei fi mai loial(a) si mai determinat(a) ca niciodata sa-ti protejezi relatia.

Vei gasi intotdeauna ceva nou de experimentat, chiar daca ai o relatie stabila si s-ar putea presupune ca nu mai exista "necunoscute" pentru voi doi. Vei considera sexul o modalitate de explorare si de apropiere de persoana iubita.

Un aspect realizat de Marte si Pluto genereaza o crestere a energiei sexuale, spre sfarsitul anului. Energia sexuala este o parte a energie vitale care te va face sa acorzi o atentie deosebita relatiei sentimentale. Vei reusi sa te implici mai mult decat pana acum si acest lucru iti va aduce satisfactii. Daca viata ta sentimentala se afla la cote maxime, la fel se va intampla si cu celelalte segmente ale vietii tale, deoarece vei fi mai puternic(a), binedispus(a) si deschis(a) fata de nou.

Este posibil totusi ca niste secrete mai vechi sa te "sacaie" cumva. Tocmai din aceasta cauza vei fi atat de hotarat(a) sa scoti totul la lumina, chiar daca nu va fi deloc usor. Partenerul(a) de viata nu te va dezamagi si va fi alaturi de tine. Ai tendinta de a-ti supune la teste partenerul(a), chiar daca nu ai motive serioase de suspiciune.

In mai si iunie, va trebui sa ai in vedere faptul ca iti poti cunoaste partenerul(a) doar dupa ce te vei cunoaste pe tine. Deci, va trebui sa-ti analizezi cu atentie sentimentele si dorintele. Cand aceste lucruri se vor realiza, vei putea exprima sentimentele fata de partenerul(a) tau (ta) printr-o alta metoda decat simpla comunicare verbala. Vei reusi sa faci acest lucru prin gesturi si atingeri senzuale.

Scorpion
In dragoste, este necesar sa comunici intens cu partenerul(a) tau (ta). Pentru a se realiza un nivel al sexualitatii satisfacator, intelegerea la nivel psihic intre parteneri este obligatorie. Daca nu exista incredere sau unul dintre parteneri ii ascunde celuilalt anumite aspecte, este destul de dificil sa se atinga fericirea.

Scorpionii vor observa o crestere a energiei sexuale la inceputul anului 2006, care este posibil sa se manifeste destul de furtunos. O viata sexuala satisfacatoare necesita autocontrol, angajament si dorinta. Dragostea adevarata este insotita de aceste trei elemente. Va trebui sa retii ca sinceritatea este baza unei relatii sentimentale implinite, iar comunicarea te va ajuta sa te apropii mai mult de partenerul(a) tau (ta).

In mai, Venus si Pluto vor aduce un aspect armonios in viata ta sentimentala, prin cresterea energiei sexuale. Dar ce este mai important este ca vei reusi sa controlezi in mod eficient aceasta energie si o vei folosi pentru a-ti consolida relatia sentimentala. Acest lucru te va face sa fii mai increzator(oare) in fortele proprii si iti va aduce satisfactie in viata de cuplu.

Acest aspect astrologic va determina si o crestere a energiei vitale, care iti va afecta nivelul de senzualitate si vei deveni oarecum sentimental(a). Din aceasta cauza, este bine sa fii prudent(a) in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Va trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie importanta referitoare la acest aspect. Evita atitudinile extreme sau obsesive.

In august, este probabil sa fii foarte atras(a) de sexul opus, dar daca ai o relatie stabila, ar fi indicat sa fii prudent(a) si sa respecti ceea ce ai deja. Poate ca o persoana este atrasa de tine, dar numai din punct de vedere fizic. Daca vei da atentie acestui flirt, iti vei pune in pericol relatia actuala. Tine minte ca loialitatea este un element esential in viata de cuplu si va trebui sa inveti sa spui un "nu" ferm ispitelor.

La sfarsitul lui 2006, vei fi foarte pasional(a) si spontan(a) in manifestarea emotiilor, ceea ce va determina o crestere a schimbului de energie dintre tine si partenerul(a) tau (ta). Relatia voastra va deveni mai puternica si, o data cu aceasta, si increderea ta in propriile forte va creste. Va fi mult mai usor sa va ocupati de treburile de zi cu zi, de vreme ce faceti o echipa grozava. Mai mult decat atat, o data cu trecerea timpului, veti invata sa va impartiti responsabilitatile intr-un mod eficient si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna.

Sagetator
Ca si pentru celelalte semne zodiacale, 2006 va fi si pentru tine un an al comunicarii din punct de vedere sentimental. Comunicarea la nivel sentimental este baza unei relatii reusite. Intelegerea psihica, dar si compatibilitatea fizica in dragoste sunt obligatorii.

Anul 2006 va mai fi caracterizat de o crestere a energie sexuale ce va trebui controlata in mod eficient. O viata sexuala satisfacatoare se bazeaza pe autocontrol, angajament si dorinta. Pentru tine, anul acesta va fi oarecum un punct de cotitura din punct de vedere sentimental. Mai mult decat oricand, esti hotarat(a) sa faci un pas important. Daca pana acum stabilitatea sentimentala era ceva ce nu te caracteriza, anul acesta iti vei uimi prietenii si cunostintele prin angajamentele pe care le vei lua.

In iulie, va trebui sa-ti amintesti ca in dragoste sensibilitatea si politetea sunt obligatorii, la fel ca si fidelitatea. Energia fizica pe care o vei simti in iulie va trebui dominata de emotii si sentimente pentru a fi utila vietii de cuplu. Nu uita ca a face dragoste presupune implicarea totala pe mai multe niveluri; nu doar fizic, ci si sentimental si mental. Comunicarea cu partenerul(a) va aduce beneficii semnificative si vietii sexuale. Este foarte important ca fiecare sa cunoasca si sa respecte dorintele celuilalt.

Autorealizarea este ceva ce, in mod evident, tine de fiecare in parte. Dar intr-un cuplu este mai usor de realizat daca fiecare dintre parteneri este interesat de imbunatatirea propriei personalitati, dar si de a celui de langa el. In octombrie, ajuta persoana iubita sa se descopere pe masura ce si tu ii descoperi noi laturi ale personalitatii. Cu cat te cunosti mai bine, atat pe tine insuti (insati), cat si pe cel de langa tine, cu atat te vei putea implica mai mult in viata de cuplu. Acest lucru te va ajuta sa renunti la inhibitii sau complexe, iar viata sexuala va atinge un nivel cat mai inalt.

La sfarsitul lui 2006, o crestere a energiei vitale si a celei sexuale va avea efecte directe asupra senzualitatii si sentimentelor tale. Este nevoie sa fii prudent(a) in tot ceea ce este legat de viata sentimentala si relatiile intime. Este indicat sa nu mergi pana la extreme si nici sa nu adopti atitudini radicale. Pana la un anumit punct, acest val de energie te va face sa pari oarecum lipsit(a) de diplomatie.

2006 este un an in care vei descoperi o noua latura a sexualitatii. Vei descoperi ca prin dragostea fizica nu iti vei consuma energia, din contra, te vei simti revitalizat(a) si iti vei intari forta interioara. De vreme ce "nimic nu se pierde, totul se transforma", 2006 iti va da posibilitatea sa-ti analizezi relatia sentimentala si sa observi modificarile pe care le-a suferit aceasta.

Capricorn
La inceputul anului, Marte si Pluto "impart" energie sexuala tuturor semnelor zodiacale. Bineinteles ca nici tu nu vei face exceptie. Important este sa inveti sa controlezi energia aceasta intr-un mod pozitiv. In jurul tau va fi o "aura" care va atrage sexul opus ca un magnet. Este o perioada buna pentru a-ti imbunatati relatia cu persoana iubita.

Va trebui sa fii alaturi de partenerul(a) tau (ta) in momentele mai grele si vei descoperi noi aspecte ale personalitatii acestuia (acesteia). Iti vei cunoaste partenerul(a) mai bine si il (o) vei ajuta chiar si pe el (ea) sa se cunoasca mai bine. Acest lucru va va spori increderea unul in celalalt si va veti putea bucura de o viata sexuala satisfacatoare. Tu cunosti foarte bine diferenta dintre a face dragoste si a face sex, de vreme ce te implici atat de mult din punct de vedere emotional. Conceptul de sexualitate se construieste pe mai multe planuri: fizic, emotional, mental; aceste elemente vin din partea ta si din partea partenerului(ei) tau (tale). De vreme ce nu aveti trairi identice, atunci cand faceti dragoste vor fi in total sase elemente ce se vor intrepatrunde.

2006 va fi un an in care Capricornul va afla multe lucruri noi despre dragoste si despre propriile sentimente si, cu siguranta, nu se va plictisi. Vei descoperi ca, pentru tine, relatiile cu persoanele din jur sunt vitale. Persoana iubita va fi mai intelegatoare si te va ajuta sa intelegi ca sentimentele trebuie transformate si imbunatatite permanent. Iti doresti o relatie dinamica si te vei adapta dorintei de nou a partenerului(ei).

Varsator
Si tu vei simti o crestere spectaculoasa a energiei sexuale la inceputul lui 2006. O viata sexuala satisfacatoare presupune existenta intelegerii intre parteneri, la nivel sentimental si mental. Va trebui sa te trezesti la realitate si sa vezi ceea ce este, de fapt, nu ceea ce ai vrea tu sa fie. Va trebui sa fii sincer(a) cu tine si cu partenerul(a) tau (ta) si nu uita ca nimeni nu-ti poate citi gandurile. Daca este ceva care te nemultumeste, persoana iubita nu are de unde sti ce se intampla decat daca ii spui.

Vitalitatea fizica trebuie insotita de sinceritate si comunicare intensa, pentru ca flacara iubirii sa se aprinda.

In iulie, va trebui sa fii atent(a) la tot ce se intampla in jurul tau. Dragostea si sexul ne influenteaza foarte mult comportamentul, iar in aceasta perioada tu te vei bucura de o viata sexuala satisfacatoare, care iti va da posibilitatea sa te concentrezi si asupra altor segmente ale vietii. Din aceasta cauza, la locul de munca capacitatea de concentrare va fi ridicata.

Sexualitatea este o forma de manifestare a energiei vitale, care afecteaza toate aspectele vietii. Avand o viata sexuala implinita, vei putea atinge stabilitatea de care ai nevoie. In afara de asta, vei detine controlul asupra diferitelor situatii de zi cu zi, pentru ca vei dobandi incredere in fortele proprii. Este important sa constientizezi relatia dintre sexualitate si responsabilitate.

Relatiile sexuale nu se desfasoara numai la nivel fizic, ci si emotional. Modul in care fiecare priveste viata intervine, de asemenea, in viata sentimentala. Daca iti respecti partenerul(a) si simti ca exista o legatura puternica intre voi, nivelul relatiei voastre va creste considerabil spre sfarsitul lui 2006.

Daca viata sexuala te multumeste, vei observa ca esti plin(a) de energie si buna dispozitie.

Pesti
La inceputul anului, miscarile lui Pluto au un efect grozav asupra ta. Ai atat de multa energie, incat ai impresia ca te nasti din nou. Este o perioada ce te va revitaliza si iti va da putere sa treci peste orice obstacol. Vei descoperi noi aspecte ale personalitatii tale si vei trai sentimente pe care nu le-ai experimentat pana acum. Vei realiza ca intre evolutia ta personala si dragoste este o relatie directa si destul de stransa.

Este o oportunitate pentru tine sa fii introdus(a) intr-o noua etapa a vietii sexuale, care este o componenta esentiala in viata de cuplu. Va veti simti foarte apropiati unul de celalalt. Relatia sentimentala se va regenera si iti va da putere sa te ocupi de celelalte aspecte ale vietii care au nevoie de atentia ta. Indiferent ca este vorba de munca, hobby-uri sau alte preocupari.

Mai 2006 este o perioada in care vor iesi la iveala trasaturi latente ale personalitatii tale, cum ar fi gelozia sau egoismul. Ar trebui sa nu uiti ca intr-o relatie sentimentala este necesara o implicare totala, atentie permanenta si devotament. Nu poti neglija nici unul dintre aceste aspecte, fara urmari negative.

Atentie mare in septembrie si octombrie. Va fi o perioada intensa din punct de vedere sentimental. Vei trai sentimente si emotii puternice si va trebui sa stii cum sa le exprimi. Vei folosi activitatea sexuala ca pe o metoda de a te elibera de stres. Va fi necesar sa comunici cu partenerul(a) tau (ta), pentru ca este o chestiune vitala pentru un cuplu.

La sfarsitul anului, o conjunctie a lui Venus iti va reactiva senzualitatea in acest aspect astrologic. Intreaga ta fiinta va vibra si, in special, nivelul emotional. Vei fi in cautarea unor noi relatii sociale si vei dori sa-i impartasesti si partenerului(ei) tau (tale) aceasta pofta de viata.

Niciun comentariu: