Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:

Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

miercuri, iulie 13

România lui Gigi





Muna bidineatza , mi-am revenit ....




România, a doua zi dupa ce Gigi Becali va fi câstigat alegerile.


Noul sef al CNA-ului, Dan Diaconescu, da sanctiuni severe pentru posturile TV care nu au respectat dispozitia de a difuza minimum patru ore pe zi cu noul presedinte.

Se anunta guvernul:
Mirel Radoi si Florentin Dumitru vor fi ziua antrenori la Steaua si seara prim-ministri cu schimbul, Catalin Zmarandescu - ministrul apararii personale, Mihai Stoica - ministru al justitiei aplicate pe loc, Adi de la Vîlcea - ministrul culturii. Restul membrilor guvernului sînt alesi dintre nepotii presedintelui, dupa o
sesiune extraordinara de baba-oarba.

Noua moneda nationala este oaia grea.

Gigi Becali anunta ca va face programul de guvernare tinând cont de ultimele carti silabisite, care l-au marcat profund. În fiscalitate, se va reveni la sistemul din "Punguta cu doi bani", iar în zootehnie fiecare capra va fi obligata sa aiba trei iezi. Cei care refuza sa intre în Partidul "Generatia de la 9" vor fi convinsi cu metoda "Zdreanta, îti pun ochii pe faianta!".

Se reiau negocierile pentru intrarea României în Europa. Presedintele propune vînzarea catre UE a unui teren de 238.000 kilometri patrati din zona Pipera, cuprins între Dunare si Prut, cu comision. Refuzat fiind, promite un sac de bani cui îi va încurca pe bulgari.

Niciun comentariu: